FOTBAL  »  LIGA 3  »  INVESTIȚIE

Anunț de impact » Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „O să fiu acționar”

Marian Iancu +24   FOTO
Marian Iancu

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 20:24 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 21:04

Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, a anunțat că va redeveni acționar al echipei după ce construcția noului stadion din oraș va fi finalizată.

Iancu susține însă că vrea să devină acționat fără drept de decizie la echipa condusă de Costel Pantilimon, care în prezent se află în Liga 3. Așteaptă doar ca noul stadion să fie finalizat.

+20 FOTO

Noua arenă ar urma aibă 32.000 de locuri și să coste 137 de milioane de euro. Banii ar urma să vină de la Compania Națională de Investiții, iar Consiliul Județean Timiș ar urma să contribuie cu 7 milioane de euro.

CFR Cluj, prinsă în „ambuscadă” la Iași » Mandorlini e în pericol! Clasamentul ACUM
POLI IAȘI - CFR CLUJ
CFR Cluj, prinsă în „ambuscadă” la Iași » Mandorlini e în pericol! Clasamentul ACUM

Marian Iancu, despre revenirea la Poli Timișoara: „Voi fi acţionar fără drept de decizie”

„Există două locuri unde aş putea fi implicat. Unul e închis (n.r. - Rapid) şi e foarte bine că e închis, că există un Şucu care investeşte şi sper să investească, pentru că de iluzii m-am săturat şi iată că se fac doi ani la anul în care investiţiile sunt minimale. Toate reuşitele sunt conjuncturale, datorită spiritului alb-vişiniu.

Iar al doilea loc unde aş putea investi ar fi Timişoara, care nu are infrastructură. Dorinţa mea e să merg acolo unde m-aș simţi bine, confortabil, cu calitatea şi posibilitatea să dezvolt fotbal. Am o vârstă, au trecut multe evenimente în ultimii 10 ani peste mine şi n-aş mai vrea să fiu captiv la nivel de decizie în fotbal. 

Dacă eşti element de decizie într-un club de fotbal de vârf în Liga 1, devii captiv şi n-aş mai putea fi, nu m-ar mai lăsa nervii, nu m-aş mai expune. Sigur, cu certitudine, mai devreme sau mai târziu vor fi lângă una dintre cele două echipe. Probabil la Timişoara, când se va construi infrastructura, în doi, trei ani. 

Voi fi acţionar fără drept de decizie, voi ajuta cu ce pot, financiar, cu cunoştinţele, dacă mă vor asculta. Voi fi un plus pentru Timișoara la un anumit moment”, a declarat Marian Iancu, la Sport Total FM.

Marian Iancu: „La Timișoara e Pantilimon, nu ar fi greu să pun umărul și să facem un club puternic”

„O aştept pe Timişoara şi o urmăresc la ce nivel de infrastructură se dezvoltă, iar în funcţie de asta voi hotărî să mă apropii. Atunci, eu am investit în infrastructură ca să jucăm la nivel de Europa, dar acum totul e la pământ. Când voi simţi că lucrările au demarat, voi pune şi eu umărul ca echipa să crească.

Acolo e Pantilimon (n.r. - manager general la Poli Timişoara), jucător pe care l-am promovat, un om foarte serios, foarte serios şi care va ţine în echilibru echipa până când investiţiile vor fi la nivelul optim. Este calitate umană şi nu mi-ar fi greu să pun umărul să mai construim încă o dată un club puternic”, a mai declarat Iancu.

VIDEO. Marian Iancu a rememorat duelul de titlu pierdut cu Unirea Urziceni: „Arbitrul italian ne-a făcut varză. Am aflat pe ce filieră a fost adus”

Citește și:

Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare
FCSB - FCU Craiova
Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare
Și-a făcut pofta! A spus „cu CFR vreau să dau gol”, apoi a înscris! De două ori
POLI IAȘI - CFR CLUJ
Și-a făcut pofta! A spus „cu CFR vreau să dau gol”, apoi a înscris! De două ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
unurtr
unurtr  •  13 Noiembrie 2023, 17:50
Postat de Banat2122 pe 12 Noiembrie 2023, 15:08

In Timisoara nu este binevenit.Sa isi ia gandul si sa lasa Timisoara in pace. El a distrus fotbalul din zona!

Iancu a fost unul din cei mai mari conducători din fotbalul românesc! În afara faptului că este tobă de carte, e un om priceput la activitatea asta. Și Iancu are destui bani, Iancu este un titan! Un om care a plătit cu 200 milioane partea lui. Va face treabă, este enciclopedie de fotbal. îi promovează 3 ani consecutiv, nu-i sufli în ciorbă lui Iancu! În joc de glenză se duce, îi trebuie 1 milion pe an și ajunge în prima ligă! Este conducător adevărat și personalitate! Un tip citit.

Banat2122
Banat2122  •  12 Noiembrie 2023, 15:08

In Timisoara nu este binevenit.Sa isi ia gandul si sa lasa Timisoara in pace. El a distrus fotbalul din zona!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  12 Noiembrie 2023, 12:30
Postat de steaua1986. pe 12 Noiembrie 2023, 09:31

C e sa faci, nu toti intineresc ca tine.

Nu degeaba mi se spune „Moșule, ce tânăr ești!”

Vezi toate comentariile (29)
Comentează