FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ

Și-a făcut pofta! A spus „cu CFR vreau să dau gol”, apoi a înscris! De două ori

Shayon Harrison a înscris cu CFR Cluj // foto: Imago Images
Shayon Harrison a înscris cu CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 19:25 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 20:12

Atacantul ieșenilor, Shayon Harrison, 26 de ani, mărturisea deunăzi într-un interviu acordat GSP.ro că vrea să dea gol granzilor, nominalizând CFR Cluj, FCSB și Farul. În această seară, tocmai a deschis scorul în Poli Iași - CFR Cluj

În minutul 11 al meciului Poli Iași - CFR Cluj, atacantul englez al moldovenilor, Shayon Harrison, a deschis scorul. O reluare simplă, după pasa lui Rareș Ispas. Apărarea ardelenilor a fost făcută șah-mat de către vârful londonez, crescut la juniorii lui Tottenham Hotspur. Ulterior, în startul părții secunde, a mai punctat o dată, în minutul 62, după o altă pasă a lui Ispas, a egalat la 3!

Abia promovat în Liga 1, englezul îndrăgostit de România le-a pus gând rău granzilor: „Abia aștept să le dau gol”
PROMOVARE
Abia promovat în Liga 1, englezul îndrăgostit de România le-a pus gând rău granzilor: „Abia aștept să le dau gol”

Și-a făcut pofta! Shayon Harrison a înscris cu CFR Cluj

Imediat după ce a marcat în premieră în Liga 1, în meciul cu Oțelul Galați (1-1), în runda precedentă, Shayon a oferit un interviu pentru GSP.ro în care își dezvăluia intențiile:

„Mă bucur că am marcat și am ajutat un pic echipa, dar rămâne supărarea că nu am învins! Eu mi-aș dori să marchez în fiecare meci, dar e clar că un gol cu granzii campionatului, FCSB, CFR Cluj sau Farul, ar avea un alt impact, mai mare”, a explicat Harrison.

A început să dea din nou goluri, ca în liga a doua

Fotbalistul a fost o piesă importantă pentru ieșeni în sezonul în care Poli a promovat din liga secundă în prima, doar că a apărut un scurtcircuit în vară și părțile au fost aproape de un divorț. În cele din urmă, situația s-a lămurit, iar Harrison a primit șanse de a se afirma din partea lui Leo Grozavu,

A început să joace din ce în ce mai mult și este la a doua reușită la rând în Liga 1. După golul ce-a adus un punct la Galați, Shayon a punctat din nou, a deschis scorul cu CFR Cluj.

12goluri și 3 assist-uri a adunat Harrison în tricoul ieșenilor în total, de când a venit, în 31 de meciuri, 9 goluri în Liga 2

26de goluri a marcat Shayon pentru Tottenham Under 21 în 50 de meciuri, plus alte 6 assist-uri

Aș spune că marcând împotriva acestor echipe mari din România m-ar face să mă simt și mai bine. Dar vreau să dau gol meci de meci, asta e meseria mea. Pot face multe lucruri bune pentru fotbal și echipă.

Shayon Harrison, atacant Poli Iași

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Valentin Țicu este și mai tupeist: „Eu sunt nebun, mă arunc cu capul înainte, asta poate Petrolul în acest sezon!”

EXCLUSIV Olteanul care nu are nimic împotriva lui Dinamo la meciul direct: ”Sunt copilul cu două mame”. De cine are nevoie ”haita” ca să nu retrogradeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează