FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL

EXCLUSIV // VIDEO Valentin Țicu este și mai tupeist: „Eu sunt nebun, mă arunc cu capul înainte, asta poate Petrolul în acest sezon!”

Valentin Țicu este și mai tupeist: „Eu sunt nebun, mă arunc cu capul înainte, asta poate Petrolul în acest sezon!”
Valentin Țicu este și mai tupeist: „Eu sunt nebun, mă arunc cu capul înainte, asta poate Petrolul în acest sezon!”

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 10:34 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 10:45

Valentin Țicu, căpitanul Petrolului până la suspendarea de 16 etape dictată de comisia federală, a dezvăluit într-un interviu acordat GSP.ro că ”lupii” se pot lupta atât pentru play-off, cât și pentru finala Cupei României

Petrolul a bifat șase etape consecutive fără înfrângere în Liga 1, iar astăzi, de la ora 14:00, joacă pe Cluj Arena contra celor de la U Cluj. Este reeditarea confruntării din tur, scor 1-1, de pe stadionul "Ilie Oană". Alex Chipciu a deschis scorul, fotbalistul fiind absent azi din cauza cumului de cartonașe, apoi Musi a restabilit egalitatea.

Ploieștenii se vor duela cu "Șepcile roșii" pentru un loc în play-off. Niciuna dintre cele două grupări nu are setat top 6 în obiectivul impus de club în startul campionatului, dar parcursul bun din turul sezonului regulat i-au determinat pe jucători și pe oficiali să spere la mai mult.

Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”
PETROLUL
Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”

Valentin Țicu așteaptă joia viitoare un verdict mai blând din partea Comisiei de Recurs

În așteptarea unui verdict favorabil din partea Comisiei de Recurs a FRF, care va analiza din nou cazul său joia viitoare, Valentin Țicu, căpitanul Petrolului, va pătimi din fața televizorului la meciul de azi. Fundașul stânga a ratat ultimele 8 etape, inclusiv cu cea de azi, după intrarea dură asupra lui Dragoș Iancu la etapa cu Hermannstadt.

Comisia de Disciplină a FRF l-a penalizat cu 16 etape de suspendare, însă Țicu speră ca în cel mai scurt timp să revină pe gazon, în meciurile oficiale. ”Sper ca forul federal să arbitreze cu normalitate”, a reacționat fotbalistul.

Îmi plăceau mulți fotbaliști ai Petrolului de acum un deceniu. Guilherme, Alcenat, Gicu Grozav de mi-e coleg, Bokila. Chiar vorbeam cu Gicu cum ar fi să cîștigăm Cupa!
Valentin Țicu, fundaș Petrolul

Valentin Țicu visează să cucerească și el un trofeu cu Petrolul: ”M-a marcat acel moment, am ieșit în centrul orașului”

"Suntem foarte bine, suntem pe loc de play-off, suntem pe locul 1 în grupa Cupei României, este un punct de plecare și nu trebuie să coborâm! Plecăm tot înainte și să creștem. Au mai fost ceva probleme financiare, nu putem spune că totul e roz, dar conducerea e mereu aproape de noi, avem o relație interumană foarte bine și totul se îndreaptă spre lucruri bune.

Eu sunt nebun, mă arunc cu capul înainte, cred că putem și finala Cupei, și play-off-ul. Muncim și le putem aborda pe amândouă. Un trofeu la Ploiești? Eu am prins câștigarea Cupei României din 2013, aveam 12 ani și-un pic, m-a marcat acel moment, eram junior. Am ieșit în centrul orașului, cu suporterii, am așteptat autocarul echipei.

Îmi doresc să trăiesc aceleași momente, ca jucător. Și la promovare (n.r. în mai anul trecut) a fost un moment, dar câștigarea Cupei e altceva", a declarat fundașul lateral al prahovenilor.

10meciuri a adunat Țicu în această ediție, bifând și 3 assist-uri

Citește și alte știri:

Petrolul a pierdut ultimul meci în Liga 1 tocmai la Cluj: care este avertismentul lui Florin Pîrvu înaintea partidei cu U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău pune frână entuziasmului de la U Cluj: „Nu trebuie să ne ia valul” » De ce crede că nu va fi convocat nimeni de la U Cluj la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Noiembrie 2023, 06:38
Postat de Mandpv64 pe 11 Noiembrie 2023, 16:14

Ticu nici nu l-a faultat pe jucătorul Sibiului!!!!

fault a fost.. dar nu a fost "criminal" .. doar un fault de joc si la prins cu piciorul pe pamant. cauta pe google accidentarea lui cisse. dubla fractura. tibie si peroneu. si "agresorul" nu a luat nici galben. cum sa ii dai 16 etape.. bataie de joc!

atthur
atthur  •  11 Noiembrie 2023, 17:14
Postat de 1945sv0509 pe 11 Noiembrie 2023, 12:56

Atata timp cat Dawa joaca bine merci nu cred ca se poate comenta despre Ticu.

Ce treabă are Dawa aici,prostovane????

Mandpv64
Mandpv64  •  11 Noiembrie 2023, 16:14
Postat de carol_k pe 11 Noiembrie 2023, 12:53

Mai poate fi vorba sa castige recursul cand e atat de sfidator? Doar pedepsele drastice mai pot face un pic de ordine in fotbalul romanesc, in societate, oriunde. Nu mai e loc de "intelegere", de purtatul cu manusi, ele duc doar la perpetuarea acestui fenomen extrem de periculos.

Ticu nici nu l-a faultat pe jucătorul Sibiului!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează