FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL

Petrolul a pierdut ultimul meci în Liga 1 tocmai la Cluj: care este avertismentul lui Florin Pîrvu înaintea partidei cu U Cluj

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 07:00 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 10:30

Petrolul Ploiești revine la Cluj Napoca, acolo unde a pierdut ultimul meci din campionat, cu CFR, scor 0-1, pe 18 septembrie. Astăzi, de la ora 14:00, va juca împotriva lui U Cluj, iar Florin Pîrvu le-a transmis jucătorilor săi cum pot scoate cel puțin un punct

Petrolul Ploiești este în cursa pentru play-off. În ciuda faptului că gruparea nu trece prin cele mai bune momente financiare, ”găzarii” continuă să se lupte în prima parte a clasamentului.

Și revin la Cluj Napoca, unde au suferit unul dintre cele două eșecuri ale sezonului, cu CFR Cluj. Azi, sâmbătă, de la ora 14:00, Petrolul se va lupta cu U Cluj, o contracandidată la Top 6.

Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”
PETROLUL
Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”

6etape consecutive fără înfrângere a adunat Petrolul în campionat, ultima fiind în Gruia cu CFR (0-1)

Florin Pîrvu despre cum se poate ajunge în play-off: ”Să muncim, să rămânem umili, să scoatem tot ce putem din fiecare meci”

„Finalul turului ne-a prins într-o poziție pe care mulți dintre suporteri și-o doresc și am demonstrat că, dacă lucrurile sunt făcute corect, obiectivele pot fi îndeplinite.

Au fost două înfrângeri, poate chiar ar fi putut fi mai puține, dacă ne gândim la cum am pierdut jocul de la Cluj cu CFR, dar toate acestea au rămas în urmă și trebuie să ne concentrăm doar pe ceea ce urmează.

Trebuie să muncim în continuare, să rămânem umili, să scoatem tot ce putem din fiecare meci și, la final, atunci când se va trage linie, vom vedea unde vom fi”, a spus Florin Pîrvu înaintea meciului de pe Cluj Arena.

Sunt, din nou, ceva probleme de efectiv, vom vedea dacă vom reuși să recuperăm și din jucătorii care acuză unele probleme de natură medicală. Dar, oricum ar fi, eu cred în forța grupului și sunt sigur că vom alinia un prim 11 competitiv
Florin Pîrvu, antrenor Petrolul

Antrenorul Petrolului și-a citit adversarul de pe Cluj Arena: „Știu, știm toate acestea”

”U Cluj este o echipă cu infrastructură bună, cu o situație financiară stabilă, care și-a propus atacarea play-off-ului.

Știu că practică un fotbal ofensiv, că are jucători ce pot face diferența, știm care sunt punctele lor forte, dar și unde îi putem surprinde.

Am pregătit bine meciul, sper ca la ora partidei noi să fim echipa care să arate foarte bine, să ne facem jocul nostru obișnuit și să scoatem maximum posibil din această confruntare”, a mai adăugat tehnicianul de 48 de ani.

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău pune frână entuziasmului de la U Cluj: „Nu trebuie să ne ia valul” » De ce crede că nu va fi convocat nimeni de la U Cluj la națională

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
borabora
borabora  •  11 Noiembrie 2023, 16:39

Pai daca au superstitii din astea cu localitati in care pierd, sa nu mai joace nici in Ploiesti unde au pierdut acasa cu Voluntari. Dupa cum joaca s-ar putea sa piarda si cu Botosani acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează