GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 16:29 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 16:42

Comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu a comentat alături de Costi Mocanu partida din Liga 1 dintre Dinamo și Petrolul. Pe 26 august 2023.

Meci în care suporterii celor de la Petrolul au oprit partida preț de câteva minute, după ce-au declanșant un adevărat show pirotehnic în tribunele stadionului „Arcul de Triumf”.

În timpul comentariului său, Grădinescu a spus pe post: „Am văzut un serial cu cimpanzei pe Netflix. Foarte bun! Foarte bun! Serialul explică diverse resorturi psihice ale conflictelor dintre două bande rivale de cimpanzei”.

Cereri anti-Grădinescu la CNA!

Pentru această declarație a comentatorului pe adresa Consiliului Național al Audiovizualului au venit mai multe plângeri ale telespectatorilor. Iar cazul a ajuns pe masa CNA unde Grădinescu a fost audiat prin video-conferință.

+23 FOTO

După difuzarea pasajului respectiv, Monica Gubernat, președinta CNA a luat prima cuvântul și a spus: „Domnu' Grădinescu. Noi nu considerăm că sunt probleme. Da?! Dar dacă doriți...”.

Grădinescu a intervenit pentru un punct de vedere. „Nu vreau să fiu nesincer și să neg faptul că am făcut o paralelă între... Dar am avut grijă și am încercat să nu rezulte că fac o comparație între spectatori și cimpanzei. Și-aici vreau să-mi cer scuze pentru cimpanzei... Pentru această specie care are 96 la sută din ADN-ul nostru”, a spus comentatorul în deschiderea dreptului său de comentariu.

Citește și:

Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune
FCSB- RAPID 1-2
Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune
Emil Grădinescu a revenit după contrele în direct cu Gigi Becali: „Știu ce l-a deranjat. Să-i spui asta e o jignire”
FCSB
Emil Grădinescu a revenit după contrele în direct cu Gigi Becali: „Știu ce l-a deranjat. Să-i spui asta e o jignire”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
Delia29
Delia29  •  15 Noiembrie 2023, 13:05

Câti apărători are acest Grădinescu?! Cand l-a pus Gigi la colț (precum Moroșanu la ultimul meci) și i-a dat si apoi i-a mai dat, că aproape plângea săracul, pur si simplu, m-am induioșat si am promis ca ma voi muta la ***, macar aia stiu sa se certe cu oricine. Cel putin Vali Moraru, am vazut un material pe YouTube foarte sugestiv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  11 Noiembrie 2023, 09:06

Oameni buni sariti ca *** au preluat controlul !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  11 Noiembrie 2023, 08:16

Din presă: Monica Gubernat, șefa CNA - interlocutoarea lui Grădinescu în videoconferință! - este cea pentru care PSD a modificat legea pentru a o putea reinstala în funcție (fusese înlăturată la jumătatea mandatului de 6 ani, din cauza deciziilor părtinitoare cu Antena 3 și România TV, la derapajele cărora acordase cele mai mici amenzi). Legea prevedea clar că un președinte demis nu mai poate ocupa funcția... Mă gândesc că Grădinescu ar putea face politică căare talent.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează