FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1

POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1 // Nemulțumirea lui Costel Enache după înfrângerea de la Iași: "Sunt supărat, nu am văzut aceste lucruri" » Ce spune de transferul lui Mihai Roman I la FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 23:01

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa în Derby-ul Moldovei cu Poli Iași, 1-2. A fost prima înfrângere din actualul sezon pentru botoșăneni, care rămân deocamdată pe locul 6.

"E destul de greu de analizat imediat după meci. Ne-am pierdut total valorile și reperele în prima repriză. E o lecție și trebuie să învățăm cu toții din ea. Vorbesc de principii de joc și de valorile după care ne ghidăm: atitudinea, dăruirea, unitatea de grup, devotamentul. Lucruri simple, dar de pe urma cărora care se poate dezvolta un proiect frumos.

Nu am văzut aceste lucruri în prima repriză și mă supără asta", a spus Costel Enache, la TV Telekom Sport. 

...despre plecarea lui Mihai Roman I la FCSB: "A fost un jucător important, dar nu cred că un singur jucător poate schimba fața unei echipe. Casa părintească nu se vinde, căpitanul echipei nu se vinde, dar am încercat să ne gândim bine la această oferte și era de nerefuzat"

"Îmi pare rău că am pierdut, speram ca prima înfrângere să vină cât mai târziu în campionat. Aveam speranțe mari, dar acesta este fotbalul. Nu vreau să vorbesc despre cum a jucat echipa, avem antrenor. Eu trebuie să-mi fac treaba și să înscriu pentru a-mi ajuta echipa să obțină rezultate cât mai bune. Am încercat să tratăm serios meciul, să punem în practică ce am făcut la antrenamente și ne pare foarte rău că nu am reușit să plecăm de la Iași cu puncte" Mihai Roman II, marcatorul golului lui FC Botoșani

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sâmbătă, 18:00 Astra - Dunărea Călărași
Sâmbătă, 21:00 Viitorul - Gaz Metan
Duminică, 18:00 FCSB - Sepsi
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi și:  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1 // "Dubla" de senzație a lui Andrei Cristea tranșează derby-ul Moldovei » Premiere pentru ambele echipe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
749913671784643
Razvan Marcel  •  18 August 2018, 17:45

Eugen dar tu ce esti,un orasean ?Botosani joaca fotbal nu vezi sa se apere ca alte echipe.Ma uitam la cei de la Iasi si portarul avea crampi.Numai zc ca trebuia sa bata pe Craiova si chiar pe CFR.

eugen_76pan
eugen_76pan  •  18 August 2018, 10:32

echipa slaba botosanul.taranii astia s-au vazut si campioni.

116530435479785
Anca Toma  •  18 August 2018, 08:48

D-l Enache aici se joaca fotbal in Liga 1.Pai la Botosani in teren au fost niste copii nevinovati.Chindris,Chitosca ,Oaida.Mai punem ca Croatul din atac si Patache sunt limitati .Uite ca e cam toata echipa.Nu poti construi in atac doar cu Golofca sau Ongenda.Doar o echipa ca Botosani putea bate aseara Iasi.Inteleg pui un tanar ,dar ai 10 jucatori pe langa el.Toti botosanenii stiam ca daca pleaca Sfaiter se cam duce fotbalul la Botosani,dar parca prea devreme.Iftimie a dat o echipa intreaga in vara acum si capitanul .Si-n afara de francez si grecul fundas ,n-au venit decat niste copiii nevinovati care tremura candlovesc mingea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează