FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI

POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 2-1 » Trei puncte cruciale pentru echipa lui Mircea Rednic! Cum arată clasamentul ACUM

Poli Iași s-a impus în fața lui FC Voluntari, scor 2-1 // FOTO: Facebook @ FC Politehnica Iași +5   FOTO
Poli Iași s-a impus în fața lui FC Voluntari, scor 2-1 // FOTO: Facebook @ FC Politehnica Iași

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 20:30 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:59

Poli Iași s-a impus în fața lui FC Voluntari, scor 2-1, pe o ploaie torențială, care s-a întins pe parcursul întregii partide.

Echipa lui Mircea Rednic a obținut 3 puncte cruciale în lupta pentru evitarea retrogradării. Poli a început meciul bine, trecând pe lângă deschiderea scorului în minutul 11. Servit foarte bine, pe spate, de către Luckassen, Doru Popadiuc a irosit o șansă imensă. Mijlocașul a trimis mult peste poarta lui Cojocaru, spre exasperarea lui Mircea Rednic.

Voluntari a deschis scorul în minutul 30, printr-un gol foarte frumos reușit de Mihai Căpățînă. Ilfovenii au fost aproape să intre la cabine în avantaj, însă un gol norocos al lui Rodny Lopes Cabral le-a dat planurile peste cap. O centrare deviată a fundașului dreapta de la Poli Iași l-a depășit pe portarul Cojocaru, care a privit neputincios cum mingea se oprește în plasa porții sale.

Poli Iași a dat lovitura în minutul 72, prin Michael Omoh. Colegul din atac, Luckassen, i-a pasat foarte bine nigerianului, care a șutat plasat, la colțul lung. Pe final, Voluntari s-a aflat la un pas de egalare, Cătălin Țîră trecând pe lângă golul izbăvitor.

Voluntari pleacă din Copou fără niciun punct și rămâne pe 3 în play-out, cu 31 de puncte. Poli Iași se află tot pe locul de baraj, cu 26 de puncte, 2 sub Sepsi, care ocupă prima poziție salvatoare.

Mihai Teja: "Am luat două goluri aiurea. Nici n-am înțeles una dintre reușite"

Mircea Rednic: "Atmosfera e bună după victorie, dar mai avem mult de muncă"

Clasament play-out Liga 1: 

Poli Iași - FC Voluntari 2-1

+1 FOTO
  • foto: Facebook @ FC Politehnica Iași

Poli Iași - FC Voluntari, echipele de start:

Poli Iași: Axinte – Lopes Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea – Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc – Omoh, Luckassen
Rezerve: Chacana, Fomba, An.Cristea, De Iriondo, I.Cristea, Șerban, Longher, Zaharia, Caparco
Antrenor: Mircea Rednic

FCVoluntari: Cojocaru – Struna, Pașcanu, Armaș, Al.Vlad  - Căpățînă, Gorobsov, De Lucas – I.Gheorghe, Tudorie, Mățan
Rezerve: Mitrev, Belu, Kocic, Achim, Borțoneanu, Eric, D. Benzar, Țiră, Varzim Miranda
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Emil Alexandrescu, Iași 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Radu Ghinguleac, Valentin Avram

Citește și alte știri despre play-out-ul din Liga 1: 

DINAMO. Gigi Mulțescu oferă vești bune după primul antrenament al „câinilor” din ultimele două săptămâni: „Nu i-am văzut afectați foarte tare!”

Ruben Albes a dezvăluit ce i-a transmis Anamaria Prodan după o nouă victorie cu sibienii: „Se bucură”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
atrocitus
atrocitus  •  31 Iulie 2020, 00:38
Postat de mario_rdfe pe 30 Iulie 2020, 23:39

Daca Dinamo face o minune si bate la Voluntari Duminica..e clar cine merge la baraj ! infrangerea de ieri a clinceniului si asta de astazi a voluntariului, ajuta Dinamo ! doar randoom se bucura ca au castigat iasi si chindia..

deci tu vorbesti de minuni si spui ca ma bucur eu de realitatea care se intampla in liga 1. pai tu speri la minuni ca bateti voluntari eu sunt sigur ca daca voluntari joaca pe bune va da scro si la revedere.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  30 Iulie 2020, 23:39
Postat de sibelius pe 30 Iulie 2020, 23:21

Cu 4 scapa si de baraj.

Daca Dinamo face o minune si bate la Voluntari Duminica..e clar cine merge la baraj ! infrangerea de ieri a clinceniului si asta de astazi a voluntariului, ajuta Dinamo ! doar randoom se bucura ca au castigat iasi si chindia..

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2020, 23:21
Postat de atrocitus pe 30 Iulie 2020, 23:17

eu pun presiune pe voluntari. voluntari are nevoie de doar 1 punct in ultimele 2 etape pentru a evita ultimele 2 locuri retrogradabile.

Cu 4 scapa si de baraj.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează