FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 2-0

HERMANNSTADT - VIITORUL 2-0 » Ruben Albes a dezvăluit ce i-a transmis Anamaria Prodan după o nouă victorie cu sibienii: „Se bucură”

Ruben Albes, antrenor Hermannstadt +6   FOTO
Ruben Albes, antrenor Hermannstadt

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 21:03 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 12:21

Ruben Albes (35 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat victoria echipei sale cu Viitorul, scor 2-0.

„Victoriile sunt la fel de importante ca adversarii pe care îi întâlnești. Astăzi am avut un adversar important. Dacă nu faci un meci mare împotriva unor adversari de acest nivel, este imposibil să câștigi. Sunt foarte fericit cu munca fotbaliștilor mei. Cred că am avut controlul asupra partidei, mai ales la nivel defensiv. Am minimizat potențialul ofensiv al lui Viitorul, lucru foarte greu de făcut. 

Avem mentalitatea de a câștiga fiecare partidă. I-am întrebat pe jucători înainte de meci: «Jucăm la egal sau la victorie?». Mi-au răspuns că vor să câștigăm. Asta am vrut astăzi, jucătorii au avut ambiția de a se impune”, a declarat Albes, la TV Telekom Sport.

Antrenorul spaniol a dezvăluit ce i-a transmis Anamaria Prodan, care s-a aflat pe stadion la meci și care a fost surprinsă îmbrățișându-l pe Albes. „M-a felicitat, se bucură de faptul că reușim să câștigăm meciurile, ceea ce este foarte dificil. Atât”, a spus acesta.

Anamaria Prodan riscă o amendă de 40.000 de lei

Familia noastră a făcut diferența astăzi. Sunt foarte, foarte fericit. Romario trebuia să execute, dar m-a lăsat pe mine să execut - Gabriel Debeljuh, Hermannstadt

Clasament play-out Liga 1

+2 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pierde Astra meciul cu Craiova la „masa verde”? Ce spun oficialii LPF: „Dacă vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa”

Marius Șumudică lansează o ipoteză-șoc pentru fanii FCSB: „Gigi Becali o să fugă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează