FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV VIDEO Poli Iași vine cu gânduri mari la București, dar are și probleme: „Mereu abordăm curajos meciurile, dar acolo avem slăbiciuni”

Cornel Șfaițer // sursă foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi
Cornel Șfaițer // sursă foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de , - Publicat duminica, 20 august 2023 12:06 / Actualizat duminica, 20 august 2023 15:18

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Poli Iași, așteaptă un meci mare făcut de echipa sa pe Arena Națională, cu FCSB. Oficialul moldovenilor speră ca atitudinea jucătorilor să fie pe măsura mizei meciului.

  • FCSB - Poli Iași se joacă pe Arena Națională, azi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

„Întâlnim o echipă care se bate la campionat. Nu va fi ușor, mai ales că ei vin după înfrângerea din Europa. Însă acum e clar că obiectivul lor rămâne titlul. Sper ca băieții noștri să arate atitudinea corectă, pentru că fotbal am arătat în acest start de campionat, deși am pierdut multe puncte. 

N-am arătat chiar ca o nouă promovată. Din păcate am obținut puțin. Marți am discutat cu toți băieții și la cum îl cunosc pe Leo, mereu a abordat cu curaj meciurile cu echipele din București. Cred că noi trebuie să fim atenți la capitolul defensiv, pentru că s-a văzut că acolo avem slăbiciuni”, a zis Cornel Șfaițer pentru GSP. 

Probleme de lot

În afara lui Alin Roman, cel mai bun jucător de la mijlocul terenului al ieșenilor, Poli Iași nu se va putea baza, foarte probabil, nici pe Silviu Lung, Rareș Ispas, Sergiu Buș și Andrei Ciobanu, cele mai importante transferuri ale verii. 

„Din păcate nu avem toți jucătorii valizi pentru acest meci. Mă refer la Ciobanu, care are niște probleme medicale, la Silviu Lung, care nu e nici el 100%, ambii vor intra de la meciul următor. La fel Sergiu Buș și Isac, care nu sunt încă gata. Amândoi sunt în lot, dar nu sunt 100%”, a mai zis Șfaițer. 

„Am avut un program infernal”

Șfaițer crede că Iașiul ar fi putut avea mai multe puncte dacă nu avea parte de un țintar dificil, cu partide împotriva CFR-ului, Craiovei și Farului în primele runde: 

”Programul de până acum a fost infernal. CFR, Farul, Hermannstadt, care e o echipă matură, Craiova. Cinstit am fi vrut și noi un program mai accesibil. E clar că pentru o nou promovată a fost complicat, mai ales că noi am făcut multe schimbări vara asta. Aveam nevoie de o perioadă de acomodare. 

Însă acum am cam închis lista de transferuri, doar dacă mai găsim un fundaș central. Avem deja 13 transferuri, deși la început am dat șansa celor pe care îi aveam. Nu s-au ridicat la pretențiile lui Leo, așa că am adus români și străini cu mai multă calitate”, a mai zis Șfaițer. 

Citește mai multe știri despre FCSB - Poli Iași:

Leo Grozavu crede că are două avantaje cu FCSB: „Ne-am pregătit”
FCSB - Poli Iași
Leo Grozavu crede că are două avantaje cu FCSB: „Ne-am pregătit”
La limită și cu emoții » FCSB și-a trecut în cont cu Poli Iași a 5-a victorie consecutivă în Superliga, chiar dacă n-a avut liniște pe final
FCSB - POLI IAȘI
La limită și cu emoții » FCSB și-a trecut în cont cu Poli Iași a 5-a victorie consecutivă în Superliga, chiar dacă n-a avut liniște pe final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează