FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

POLI IAȘI - FCSB 2-5. Daniel Pancu, euforic: „Istoria va ține minte”

Daniel Pancu, antrenor Poli Iași
Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 22:59 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:49

Daniel Pancu (43 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a comentat victoria echipei sale, scor 5-2 cu FCSB

„E pentru prima dată când reușesc să câștig cu FCSB în afară de meciurile cu Rapid. Cu Vaslui, Voluntari și Iași nu am reușit, nici cu Besiktas nu. Sunt fericit, e absolut meritat. Au venit cu multe rezerve, mulți jucători tineri. Era foarte greu pentru jucători ca Simion, Perianu, Șut să își revină pentru acest meci. 

Singura problemă era la noi, legată de concentrarea noastră. Am început foarte prost jocul, am primit gol pentru a ne trezi, a fost o perioadă de 6-7 minute în care ne-au surprins, au intrat jucători buni, de explozie, Tănase, Buș, Olaru, dar cred că am reglat la pauză. Până la urmă, o victorie absolut meritată. 

N-aș vrea să fiu în locul lor, sper să nu mă înșel, dar va veni timpul în care aceleași lucruri se vor întâmpla și la noi. Dacă mă întrebați pe mine, aș fi fost de acord să amânăm jocul, doar că am fi putut să îl amânăm 2-3 săptămâni și apoi să fim noi în situația lor. Scorul rămâne, istoria va ține minte 5-2”, a spus Pancu la TV Telekom Sport. 

Andrei Cristea a demonstrat că și la cei 36 de ani ai lui, dacă vrei cu adevărat, poți. E rodul modului în care s-a pregătit. Sper să mai joace 2 ani pentru Poli, e legenda acestui club după revoluție, eu i-am spus „Ștefan cel Mare”, fără să fiu absolut deloc ironic. Merită ce e mai bun, golurile pentru Poli Iași nu i le ia nimeni. Când nu se va mai antrena cu aceeași intensitate, va sta pe bancă - Daniel Pancu

Alte știri despre FCSB:

Moment incredibil la FCSB, în prima repriză de la Iași! Ordin de la Gigi Becali?

Ce o fi înțeles Istrate? Puștiul de 18 ani, pedepsit după primul gol la FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  28 Septembrie 2020, 08:29

Felicitari baieti !! Dupa ce au bagat pe aia 4, am castigat cu 2-1...deci, cred ca i-am fi batut si cu ceilalti daca ar fi jucat

sexilianul
sexilianul  •  28 Septembrie 2020, 08:26

daca ramanem fara MAIMUTOI tu raspunzi........

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  28 Septembrie 2020, 08:08

„aș fi fost de acord să amânăm jocul” ... Las', așa! De ce să-l fi amânat? Până la urmă, totul a fost bine atâta vreme cât s-a terminat cu bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează