FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

POLI IAȘI - FCSB // GALERIE FOTO Ultimele detalii de la Iași: în ce stare e gazonul + temperatură scăzută la ora meciului

FOTO: TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 14:55

Oficialii lui Poli Iași au făcut eforturi mari pe toată durata săptămânii pentru ca meciul cu FCSB din această seară să se desfășoare în condiții normale.

Ninsorile de la finalul săptămânii trecute le-au dat mari bătăi de cap moldovenilor, însă aceștia au reușit până la urmă să îndepărteze zăpada de pe gazon.

Totuși, terenul nu se prezintă nici acum în cele mai bune condiții. Conform TV Telekom Sport, suprafața de joc s-ar putea deteriora în timpul meciului, situație care i-ar pune din nou pe steliști în dificultate.

Etapa trecută, roș-albaștrii au disputat derby-ul cu Dinamo, 1-1, pe un adevărat "câmp de cartofi", iar scenariul s-ar putea repeta în această seară.

- 2 gradese vor înregistra la ora meciului

  • Poli Iași - FCSB e azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Vezi și: Încă o mutare surprinzătoare a lui Dică » Cum arată echipa probabilă pentru meciul de la Iași: e din nou iureș în defensivă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  25 Noiembrie 2018, 20:16

Lasa detaliile ale!Zi-ii despre detalii "omeniei"!Gigi le-a dat un Qaka si aia au si pus botu'!

agiler
agiler  •  25 Noiembrie 2018, 18:02

Trei prosti deja au delirat.Ce viață tristă de mimamomisti.

luis1907
luis1907  •  25 Noiembrie 2018, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează