FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași i-a pus gând rău FCSB și vrea să o învingă în meciul următor: „Putem profita!”

Leo Grozavu
Leo Grozavu

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 14:17 / Actualizat vineri, 18 august 2023 14:33

Politehnica Iași va pleca sâmbătă spre București pentru meciul de duminică, împotriva lui FCSB. Într-o conferință de presă, moldovenii nu au ascuns faptul că vor să producă surpriza în disputa din capitală.

„E un moment bun pentru noi cu FCSB. Au avut meci joi seară, au pierdut, din păcate pentru fotbalul românesc. Au jucat pe sintetic, probabil au și o anumită supărare. Vor avea două zile de recuperare, așa că putem profita” a declarat atacantul Sergiu Buș. 

Andrei Cordea pleacă în Arabia Saudită » GSP a aflat numele echipei care-l cumpără de la FCSB
FCSB
Andrei Cordea pleacă în Arabia Saudită » GSP a aflat numele echipei care-l cumpără de la FCSB

Leo Grozavu: „Plecăm din poziția de outsider cu FCSB”

Jucătorul venit de la CFR Cluj a fost completat de antrenorul Leo Grozavu: „Întâlnim echipa pe care toată lumea o vede favorită la câștigarea campionatului. Față de ultimele ediții de campionat, se pare că sunt într-o formă foarte bună. Jucători valoroși, grup bun. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Plecăm din poziția de outsider, asta poate să fie un avantaj pentru noi, pentru că favorita e pusă sub presiune. Vom vedea dacă îl putem valorifica”.

Tehnicianul ieșean a recunoscut însă că echipa sa nu s-a exprimat la nivelul așteptat în startul sezonului: „Nu trecem nici noi prin cea mai bună perioadă. Jocul ne dă speranțe, dar rezultatele nu sunt conforme cu ce am arătat pe teren. Am avut neșansa ca în startul campionatului să întâlnim echipe cu experiență, cu maturitate, care au exploatat greșelile noastre. 

Trebuie să învățăm din greșeli și să acumulăm puncte. Nu suntem disperați, pentru că campionatul e abia la început, clasamentul e strâns. Încă nu suntem omogeni, dar de la zi la zi, mai punem ceva. Nu înțeleg timiditatea jucătorilor cu experiență din lot”.

Sergiu Buș: „Mai trebuie să mă pun la punct fizic”

Buș nu se așteaptă să fie titular contra FCSB: „Nu mă aștept să joc, pentru că am venit de o săptămână. Am făcut cantonamentul cu CFR Cluj, însă nu am jucat în meciurile oficiale. Am avut o bază, dar nu se compară antrenamentele cu jocul. Mai trebuie să mă pun la punct fizic. 

Eu cred că pot duce o repriză, însă Mister e cel care decide. Le mulțumesc celor de la Poli pentru oportunitatea de a reveni și a mă bucura de fotbal. Sunt foarte focusat să-mi ajut echipa și să ne clasăm mult mai sus”. 

VIDEO Primele declarații ale lui Silviu Lung Jr. ca jucător al celor de la Poli Iași

Citește și alte știri din Superliga: 

Și-a reziliat contractul deși a jucat în toate meciurile din acest sezon: „Nu mai eram compatibil cu clubul”

Acționarii Rapiului, felicitați pentru decizia în cazul Bergodi: „Aș da un singur exemplu: Simone Inzaghi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
klingonul
klingonul  •  18 August 2023, 15:58
Postat de VanBasten pe 18 August 2023, 15:00

Meci de X2.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  18 August 2023, 15:00

Meci de X2.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează