FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV. Flavius Stoican refuză revenirea la Poli Iași: „Nu vreau să-i iau locul lui Pancu!” » Ce spune și Ambrosie

Flavius Stoican, 44 de ani, tehnicianul din prezent al celor de la Viitorul Tg. Jiu (Liga 2), susține că nu o va prelua pe Poli Iași, rămasă fără antrenor după despărțirea de Daniel Pancu (43).
Flavius Stoican, 44 de ani, tehnicianul din prezent al celor de la Viitorul Tg. Jiu (Liga 2), susține că nu o va prelua pe Poli Iași, rămasă fără antrenor după despărțirea de Daniel Pancu (43).

Articol de , - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 15:27 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 15:44

Flavius Stoican, 44 de ani, tehnicianul din prezent al celor de la Viitorul Tg. Jiu (Liga 2), susține că nu o va prelua pe Poli Iași, rămasă fără antrenor după despărțirea de Daniel Pancu (43).

Mandatul lui Daniel Pancu pe banca lui Poli Iași s-a încheiat în această dimineață. După ce Gazeta a anunțat exclusiv, miercuri, că se pregătește înlocuirea președintelui Ciprian Paraschiv și a antrenorului Daniel Pancu, vizați să le ia locul fiind Adrian Ambrosie, respectiv Flavius Stoican, primarul Iașiului, Mihai Chirica, a confirmat în exclusivitate pentru GSP.RO demiterea lui Pancu și a vorbit despre motivele care au dus la despărțire.

La rândul său, antrenorul celor de la Viitorul Pandurii, locul secund în liga a doua, Flavius Stoican a ținut să-și spună punctul de vedere după ce a fost indicat că vrea să vină în locul lui Daniel Pancu. 

Flavius Stoican: „Nu vreau să-i iau locul lui Pancu”

Războiul de la Iași nu mă privește. Nu m-a abordat nimeni să vin la Iași, nu vreau să-i iau locul lui Daniel. Am început aici, la Viitorul Pandurii, o muncă și vreau să o duc la capăt așa cum am procedat și în Copou, unde am avut niște rezultate memorabile. Printre aceste rezultate se numără și meciul cu FCSB, despre care chiar îmi pare foarte rău că s-a ajuns să fie pusă într-o astfel de discuție.

A fost un meci frumos, cu stadionul plin, noi am jucat în 10 oameni în ultimul sfert de oră și am reușit să marcăm pe final prin Andrei Cristea, golul victoriei. Aia a fost o sărbătoare! E păcat că se vorbește așa despre acea victorie", a explicat Stoican pentru GSP.RO.

  • La ce meci face referire Stoican? Pe 23 mai 2018, FCSB a pierdut, scor 0-1 la Iași, în play-off. Becali declara despre acel meci: „Hai să îţi spun ceva: dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru, să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus: domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul”. Eșecul a fost decisiv în lupta la titlu, câștigat ulterior de CFR Cluj - detalii, AICI.

Ambrosie și Stoican nu vor puterea la Poli Iași!

Ambrosie, care a rămas vicepreședintele Consiliului Director, susține că „e o diversiune ca să se abată atenția de la adevăratele probleme ale echipei și locul rușinos pe care a ajuns. Eu și Stoican n-avem de gând să revenim, deși am avut cele mai bune rezultate din istoria clubului. Nu mai vreau președinte executiv, iar Stoican, a spus-o și la televizor, nu vrea să lase proiectul pe care-l derulează la Târgu Jiu”.

6 punctea obținut Iași în ultimele 14 partide: o victori, trei egaluri și 10 înfrângeri

5 lunia rezistat Pancu pe banca lui Poli Iași

VIDEO. Flavius Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior: „Bărcăuan, cel mai prost, dar și cel mai norocos”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Măsură disperată » Dinamo îl vrea înapoi pe fotbalistul care poate falimenta echipa!

Cum a ajuns Dennis Man la FCSB » Gigi Becali: „Niciodată în viața mea nu mai făcusem asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
karolboy
karolboy  •  28 Ianuarie 2021, 19:08

Oricum Stoican si Ambrosie nu sunt doriti de suporteri,asa ca nu i cheama nimeni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează