FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași învinge doar în deplasare: „Contează un detaliu pentru noi”. Ce fotbalist Under 21 a scos la rampă Leo Grozavu

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 16:45 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 17:02

Poli Iași a bifat al treilea meci consecutiv fără înfrângere în Liga 1, a adunat trei victorii în 10 etape doar pe teren advers. Un jucător eligibil U21, extrema Andrei Gheorghiță, s-a remarcat în ultimele meciuri

Poli Iași a bifat al 3-lea meci fără eșec de la revenirea în Liga 1, a adunat două victorii și o remiză, după 2-1 la Voluntari duminică. Moldovenii au ieșit, momentan, din zona roșie a clasamentului. 

Poli Iași s-a impus la Voluntari și i-a semnat sentința lui Poenaru » Ilfovenii și Dinamo, pe locurile de baraj! Clasamentul ACUM
FC Voluntari - Poli Iași 1-2
Poli Iași s-a impus la Voluntari și i-a semnat sentința lui Poenaru » Ilfovenii și Dinamo, pe locurile de baraj! Clasamentul ACUM

Totuși, până în prezent, formația ce a promovat de pe primul loc în Liga 1 la finele campionatului trecut nu se poate bucura de un succes în fața propriilor fani.

3victorii are Poli Iași în acest sezon de L1 în primele zece etape, toate în deplasare: Farul (3-1), U Cluj (2-0) și Voluntari (2-1). Plus o remiză acasă cu Botoșani

Leo Grozavu a rămas cu picioarele pe pământ: „Fără șansă, e greu la fotbal”

Leo Grozavu, antrenorul ieșenilor i-a lăudat pe elevii săi, dar a fost rezervat.

”Mă bucur mult pentru băieți, este o victorie muncită, obținută și cu șansă. Fără șansă, e greu la fotbal. Am muncit, am alergat, ne-am străduit, am marcat și de două ori, după acțiuni multe în fața porții.

Am făcut și greșeli, o dată am fost taxați, la a doua am avut și noroc, era să fie... Felicit băieții pentru victorie, una meritată, a noastră.

La final e important pe ce loc termini, dar pentru noi era important să facem puncte. Al treilea joc la rând în Liga 1 fără eșec, ceea ce contează mult și ca moral, pentru viitor. Avem jocuri cu echipe cu mai multă experiență decât noi la nivelul primului eșalon.

Acasă n-a fost să fie victorie, la un moment se va întâmpla, sperăm cât mai curând, de ce nu?!, de la următorul joc”, a declarat Leo Grozavu după victoria de la Voluntari.

Ieșenii joacă lunea viitoare cu Petrolul pe stadionul ”Emil Alexandrescu”.

Andrei Gheorghiță, remarcat după ce mai jucase în Liga a treia!

Andrei Gheorghiță, 21 de ani, a fost din nou decisiv pentru moldoveni. Jucător eligibil Under 21, bucureștean la origini, Gheorghiță a marcat golul egalizator cu FC Botoșani (1-1), apoi pe cel al victoriei la Voluntari (2-1). Primele sale reușite în primul său sezon de Liga 1! Un jucător adus în această vară din al treilea eșalon, de la FC Bihor.

Gheorghiță se pare că a căpătat mai multă încredere, mă bucur mult pentru el, e un tânăr ce se străduiește foarte mult, la un moment dat primești și răsplata.

- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Mircea Rednic, în pericol » UTA caută deja un alt antrenor

Pregătesc noile transferuri la Dinamo: „Căutăm astfel de colaboratori pasionați de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează