FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-3

Fără punct după două etape, Leo Grozavu n-a menajat pe nimeni: „Labilitate psihică!” + „E greu să aducem jucători. Cu ce să-i plătim?”

Leo Grozavu // sursă foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi
Leo Grozavu // sursă foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 22:15 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 22:41

Leo Grozavu (55 de ani), antrenorul nou-promovatei Poli Iași, a analizat înfrângerea de astăzi cu Hermannstadt, scor 1-3, ocazie cu care și-a descris unii jucători drept „labili psihic”. 

Poli Iași a câștigat sezonul trecut de Liga 2, dar are mari dificultăți în startul stagiunii de SuperLigă. Învinsă în prima etapă la Cluj-Napoca, 0-2, Poli a pierdut și astăzi, de această dată pe teren propriu, 1-3 cu Hermannstadt.

După meci, antrenorul Leo Grozavu a avut reproșuri pentru toată lumea, de la jucători la arbitri și la conducătorii fotbalului românesc, pe motiv că sezonul a început extrem de devreme. 

FCSB a depus o nouă cerere pentru a juca în Ghencea: „Nu-și mai permit să refuze!” + Explicația locurilor goale de la „Derby de România”
FCSB - Dinamo 2-1
FCSB a depus o nouă cerere pentru a juca în Ghencea: „Nu-și mai permit să refuze!” + Explicația locurilor goale de la „Derby de România”

Învins de Hermannstadt, Leo Grozavu n-a menajat pe nimeni

„Așa s-a întâmplat și la Cluj. Am dat gol, l-au anulat cu VAR, la 3 minute după am luat gol. Acum am dat bară, am dat cu stângul în dreptul și la 5 minute luăm gol. Au fost multe intervenții fără gândire. Am revenit în joc, 2-1, apoi am luat un cartonaș roșu ușor acordat, nu mi s-a părut un atac violent.

L-a călcat undeva jos, dar a fost mai mult un atac întârziat. În faza premergătoare golului 3 am avut fault la 20 de metri, trei inși l-au faultat din spate pe Luis Phelipe dar nu am primit fault. Pe contraatac am luat golul 3. Fotbalul este făcut din momentele phihologice. Toate au fost în favoarea adversarului nostru, care este o echipă mai experimentată decât noi.

Noi am arătat în continuare foarte multă labilitate phisică și asta te costă la fotbal. A contat și lipsa de experiență, pe fondul ei apar greșeli, fie atacuri întârziate, fie greși de preluare, de pasare. E clar că apar pe fondul unei lipse de... ceva.

Trebuie să strângem rapid rândurile, să facem o analiză și să vedem ce putem să reparăm până se încheie perioada de transferuri. Avem mulți jucători care la nivel mental nu pot să se autodepășească și e foarte greu să facem pași înainte așa”, a transmis Grozavu la DigiSport. 

Leo Grozavu: „E mare grabă în România să jucăm la 40 de grade”

Moldovenii au adus 8 jucători în această vară, dar Grozavu nu este mulțumit de felul în care arată campania de transferuri.

„În fiecare zi așteptăm transferuri. Avem handicapul că începem foarte repede campionatul, e mare grabă în România să jucăm la 40 de grade. Alte campionate abia au început pregătirile.

E normal ca jucătorii să aștepte, își doresc contracte mai bune, condiții mai bine. În România cu ce să-i plătim? Nu avem cu ce”, s-a lamentat antrenorul Politehnicii.

Mutările făcute de Poli Iași în această vară: 

  • Veniri: Dumitru Celeadnic (Șheriff), Sorin Șerban (FCSB), Andrei David (Aglianese), Léo Índio (Athletic), Alex Militaru (CFR Cluj), Florin Ilie (U Cluj), Carlos Jatoba (Londrina-PR), Luis Phelipe (Atletico Goianiense)
  • Reveniri: Alexandru Gau (Dărăbani), Răzvan Buterchi (CSM Bacău), Rareș Purcariu (CSM Bacău), Darius Deac (Miroslava), Dragoș Ungurenașu (Miroslava), Alexandru Azoitei (Brodoc), Cristian Grigoriu (Brodoc), David Ciubancan (CFR Cluj II), Alex Militaru (CFR Cluj)
  • Plecări: Florin Plămadă (liber), Viorel Lică (liber), Francisc Cristea (liber), Tudor Telcean (liber), Alexandru Muși (FCSB), Enrichi Finică (Rapid II), Ionuț Ailenei (SJ Vaslui)

Mai multe știri despre Poli Iași - Hermannstadt:

Tensiune în Copou » Leo Grozavu a „sărit” la jucătorul său!
POLI IAȘI - HERMANNSTADT
Tensiune în Copou » Leo Grozavu a „sărit” la jucătorul său!
A câștigat fără drept de apel, dar trage un semnal de alarmă: „Nu știu de ce, i-am încurajat tot timpul!”
POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-3
A câștigat fără drept de apel, dar trage un semnal de alarmă: „Nu știu de ce, i-am încurajat tot timpul!”
Gafă hilară în Poli Iași - Hermannstadt » Neguț și Balaure au profitat și au deblocat tabela
Iași - Hermannstadt
Gafă hilară în Poli Iași - Hermannstadt » Neguț și Balaure au profitat și au deblocat tabela

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close