FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Întrebarea lui Leo Grozavu când a auzit că Gigi Becali i-a cumpărat jucătorul: „Nu poate, nu?”

Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii
Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 07:30 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 10:17

Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat informația că FCSB a rezolvat transferul extremei Luis Phelipe (22), brazilianul pe care moldovenii l-au adus în România în luna iulie.

De la transferul la Poli Iași, Luis Phelipe a înscris 3 goluri și a oferit 3 pase de gol în 19 apariții. Stilul de joc al brazilianului, un mingicar, i-a luat ochii lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Becali a vrut să-l cumpere pe Phelipe cu orice preț și a rezolvat vineri transferul acestuia, urmând să achite 200.000 de euro și să lase Politehnicii 20% din drepturile jucătorului, în vederea unui eventual viitor transfer pe bani mulți.

Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1
TRANSFER
Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Întrebarea lui Leo Grozavu când a auzit că Gigi Becali l-a cumpărat pe Luis Phelipe

Vineri seara, Phelipe a jucat pentru Poli Iași în victoria cu UTA, 1-0. La finalul partidei, antrenorul Politehnicii, Leo Grozavu, a fost întrebat despre iminenta pierdere.

„Am auzit ceva, dar vă dați seama că nu cunosc detalii. Sunt antrenor, antrenez echipa. Antrenez ce am la dispoziție, acum vom vedea. Oricum, nu poate să plece mai repede decât ultima etapă, nu?”, a reacționat Grozavu, referindu-se la ultima rundă din acest an.

Răspunsul la întrebarea lui Leo Grozavu este că fereastra de transferuri în România va fi deschisă pe 16 ianuarie 2024 și va ține până pe 12 februarie. Așadar, abia peste 38 de zile va putea oficializa FCSB transferul lui Luis Phelipe

Până atunci, Poli va mai avea meciuri cu Universitatea Craiova și FCSB, ambele în acest final de an.

Leo Grozavu: „Va trebui să ne mișcăm foarte bine pe piața transferurilor”

Grozavu speră ca Phelipe să fie înlocuit într-o campanie reușită de mercato:

„Am fixat o anumită strategie. Trebuie să facem mai mult decât am făcut până acum. Dacă ne dorim performanță, trebuie susținută și din punct de vedere financiar, altfel e dificil.

Urmează un play-out foarte greu, dificil, va trebui să ne mișcăm foarte bine pe piața transferurilor, iar iarna știm cu toții că este foarte greu de adus jucători buni, pentru că cei buni sunt sub contract în alte părți.

Va trebui să fim foarte atenți la cum vom gestiona perioada scurtă de pauză, apoi a doua parte a campionatului, plus play-out-ul”.

VIDEO. Opinie fermă la GSP Live: „Toți jucătorii FCSB-ului pot mult mai mult”

Mai multe știri din Superligă: 

Apariție rară! Fostul golgheter al Diviziei A dezvăluie cum a ratat transferuri la Dinamo și FCSB: „M-a supărat Gigi Becali”
INEDIT
Apariție rară! Fostul golgheter al Diviziei A dezvăluie cum a ratat transferuri la Dinamo și FCSB: „M-a supărat Gigi Becali”
Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”
TRANSFER
Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  09 Decembrie 2023, 08:52

Pai ce, antrenorul nu are niciun cuvânt de spus? I se vinde cel mai bun atacant cu bani de țigări si antrenorul nu e consultat? Cu strategia asta nu-i văd bine pe ieșeni. Cu o apărare (și strategie defensivă) varză, dacă îți mai vinzi și atacanții, B mare scrie pe Poli Iasi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează