FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Greu de ucis II » Conducerea vrea să-l dea afară, dar el rezistă pe baricade

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 16:50 / Actualizat marti, 16 martie 2021 17:00

Adus în club de ex-președintele Adrian Ambrosie, fostul arbitru FIFA Anton Heleșteanu rezistă pe baricade deși primarul Chirica l-a vrut plecat în două rânduri. Explicația? Are contract pe termen nedeterminat și refuză o despărțire amiabilă

Directorul de scouting al Iașiului, Anton Heleșteanu, s-a aflat și el pe lista „decapitaților", la începutul lui martie, când primarul Mihai Chirica și Comitetul Director al Politehnicii au decis trecerea pe linie moartă a președintelui executiv Ciprian Paraschiv și întoarcerea lui Andrei Cristea de pe bancă în teren.

Deși îndepărtarea lui părea o formalitate, fostul arbitru FIFA e și acum în funcție. El chiar a participat la discuțiile cu noul antrenor, Nicolo Napoli, și cu secundul acestuia, Marian Rada.

 Explicația? Potrivit unor surse ale Gazetei, Paraschiv i-ar fi făcut contract pe termen nedeterminat și el refuză o despărțire pe cale amiabilă.

Paraschiv n-a putut fi contactat, iar vicepreședintele CD, Adrian Ambrosie, cel care l-a adus pe Heleșteanu în club, în 2019, n-a dorit să comenteze: „Tocmai am emis un comunicat. Echipa are nevoie de liniște, ca să se poată concentra asupra evitării retrogradării".

Primarul Chirica l-a mai vrut plecat pe Heleșteanu din club, în ianuarie 2020, după venirea lui Mircea Rednic pe bancă. "Lui Mircea îi trebuie un management de club mai activ și mai de calitate. Eu n-am văzut o contribuție a lui Heleșteanu", declara atunci edilul Iașiului, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi a detaliat: „Le-am zis să-l întrebe care a fost contribuția lui la bunul mers al echipei, în tur. Nu să spună că a transferat pe nu știu care. Și dacă i-au găsit un rol pozitiv, să explice care e acela".

În cele din urmă, Paraschiv, numit câteva zile mai târziu președinte, l-a păstrat pe fostul arbitru FIFA în staff. 

VIDEO Adrian Ambrosie, rafală de atacuri la adresa președintelui Ciprian Paraschiv: „Încearcă să fugă de răspundere”

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

EXCLUSIV Scandal monstru în direct! Războiul de la Iași a continuat la GSP Live: „A lăsat purceaua moartă în coteț!” vs. „Păcăleală în mod ordinar”

EXCLUSIV Poli Iași, negocieri surpriză! Trei antrenori de top cu 7 titluri în palmares, ofertați de ultima clasată

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează