FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

EXCLUSIV Poli Iași, negocieri surpriză! Trei antrenori de top cu 7 titluri în palmares, ofertați de ultima clasată

Dan Petrescu, Laurențiu Reghecampf și Șumudică au fost ofertați de Poli Iași
Dan Petrescu, Laurențiu Reghecampf și Șumudică au fost ofertați de Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 10:34 / Actualizat luni, 15 martie 2021 13:37

Poli Iași, club aflat în suferință în Liga 1, a încercat să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Până să ajungă la varianta Nicolo Napoli, oficialii din „Copou” ar fi contactat nume cu greutate din România, precum Marius Șumudică, Dan Petrescu sau Reghecampf, toți liberi de contract.  

  • Șumudică și Dan Petrescu vin după experiențe nereușite în Turcia. Șumudică s-a despărțit recent de Rizespor, în timp ce Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor după doar 45 de zile. Reghecampf nu mai are echipă din octombrie 2020, când a demisionat de la Al-Wasl.

Informația a fost furnizată în această dimineață de Adrian Ambrosie, vicepreședintele Consiliului Director de la Poli Iași, care a explicat la GSP Live cum a decurs procesul de instalare al noului antrenor. 

Adrian Ambrosie: „Am vorbit cu Șumudică, Dan Petrescu și Reghecampf”

„Nu am avut foarte multe opțiuni. Antrenorii buni, precum Dan Petrescu, Reghecampf sau Șumudică, ar fi fost greu de adus la Iași. Am vorbit cu cei trei, am vorbit și cu Bergodi. Am avut o listă de 20 de antrenori care să vină la Iași. 

Am început cu cei de top, dar, din nefericire, am fost refuzați. Nu din pricina financiară. Șumudică ne-a spus că a refuzat și Dinamo, și Rapid și că are nevoie de liniște până la vară. Dan Petrescu spunea același lucru. Fie vorba între noi, e greu să aduci un antrenor de top la o echipă care se bate la retrogradare”, a afirmat Adrian Ambrosie, la GSP Live. 

EXCLUSIV Scandal monstru în direct! Războiul de la Iași a continuat la GSP Live: „A lăsat purceaua moartă în coteț!” vs. „Păcăleală în mod ordinar”

Refuzată de antrenorii de top, Poli Iași a bătut palma cu Nicolo Napoli

Neavând alte opțiuni, ne-am uitat la antrenorii liberi de contract, iar unul dintre ei a fost Nicolo Napoli. Acum câțiva ani, a făcut performanță la Iași, a calificat echipa în grupele Europa League. Am luat legătura cu el, a fost onorat că l-am sunat - Adrian Ambrosie, vicepreședinte Consiliul Director al Poli Iași

Napoli, care a mai pregătit-o pe Poli Iași în perioada 2014-2016, și-a început mandatul cu un duel de foc, pe terenul campioanei CFR Cluj. Moldovenii au pierdut cu 0-4.

Marius Șumudică

  • 50 de ani;
  • a antrenat la Rapid, Dodu, Inter Gaz, Progresul, Astra, Farul, Gloria Bistrița, Kavala, Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep și Rizespor;
  • a câștigat două trofee ca antrenor: titlul (2016) și Supercupa României (2016), ambele cu Astra

Dan Petrescu

  • 53 de ani;
  • a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr, CFR Cluj, Guizhou Hengfeng și Kayserispor;
  • a câștigat 4 titluri în Liga 1, unul cu Unirea Urziceni (2009) și trei cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020). Mai are în palmares Supercupa României cu ASA Tg. Mureș (2015) și Cupa Chinei cu Jiangsu Suning (2015).

Laurențiu Reghecampf

  • 45 de ani;
  • a antrenat la Gloria Bistrița, U Craiova, Snagov, Chiajna, Steaua/FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda și Al Wasl;
  • a câștigat două titluri în Liga 1 (2013, 2014), Supercupa României (2013) și Cupa Ligii (2016), toate cu FCSB. Mai are în palmares Cupa Ligii (2018) și două Supercupe ale Emiratelor (2017, 2018) cu Al Wahda.

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

Jucătorii lui Poli Iași au cedat la interviu: „Jalnici!” / „Am avut un șut pe poartă sau spre poartă?”

Război în toată regula în Copou! Se revoltă după ultima decizie: „E element de caz penal, să își dea demisia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
fc_manita
fc_manita  •  15 Martie 2021, 13:58
Postat de gerula_thor pe 15 Martie 2021, 13:40

La FC Manita aka Minamo *** e literă de lege.

Sărăcia & umilința la pachet pentru vitanbîrziști

tataika
tataika  •  15 Martie 2021, 13:42
Postat de nelu_faget pe 15 Martie 2021, 13:35

Face Burleanu liga 1 cu 18 echipe la nevoie

Mincinosule!

gerula_thor
gerula_thor  •  15 Martie 2021, 13:40
Postat de google_popescu pe 15 Martie 2021, 13:36

Mimaovismul e religia prostălăilor

La FC Manita aka Minamo *** e literă de lege.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close