FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IAȘI

Război în toată regula în Copou! Se revoltă după ultima decizie: „E element de caz penal, să își dea demisia!”

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2021 14:09 / Actualizat marti, 09 martie 2021 14:36

Consiliul Director al Politehnicii Iași a respins cererea președintelui executiv al clubului, Ciprian Paraschiv, de a intra în concediu fără plată. 

Cererea lui Paraschiv a fost anunțată săptămâna trecută, după ce membrii CD au luat mai multe decizii fără să-l consulte. 

Azi, președintele a spus că refuză să încaseze bani nemunciți și a lansat un atac dur la adresa membrilor Consiliului, cărora le-a cerut demisia. Mai mult, Paraschiv a vorbit și de posibile cazuri penale la club!  

Într-o postare pe Facebook, Paraschiv a solicitat implicarea de urgență a Consiliului Local Iași, principalul finanțator al clubului:

Cu un an de zile în urmă, am venit cu sufletul deschis la clubul pe care îl iubesc cel mai mult, clubul copilăriei, adolescenței și tinereții mele.

Am găsit un “pacient” în comă, cu multiple răni, din care curgea un puroi galben și urât mirositor. Am crezut că voi putea să îl vindec cu suflet mult, pasiune, apelând la tratamente cu pansamente și antibiotice. M-am înșelat! Trebuia să apelez la tăiere în carne vie, cauterizare, chiar amputare!

Săptămâna trecută a ieșit la iveală, dacă mai era nevoie, caracterul celor care au dus Politehnica la pământ, de unde am ridicat-o pentru o perioadă. Am salvat-o de la faliment, de la retrogradare și, într-un an de mandat, am redus, în condiții de pandemie, datoriile de la 1,8 milioane de euro la 1,1 milioane euro.

După ce, fără scrupule, au lucrat în subteran luni la rând, de când le-am tăiat sinecurile pe care și le-au acordat singuri, zilele trecute au ieșit la suprafață și au dinamitat clubul prin deciziile iresponsabile pe care le-au luat înaintea unui meci capital. Decizii de care a râs toată țara! L-au umilit pe Andrei Cristea, au rupt vestiarul prin publicarea salariilor jucătorilor. Sărmani inconștienți însetați de putere… Au lovit în club, nu în mine! 

Astăzi, groparii Politehnicii nu mi-au acceptat cererea de intrare în concediu fără plată. Doresc, probabil, să mă aducă în barca celor care încasează bani fără să muncească. Refuz acest lucru! Nu voi mai gira inconștiența altora cu semnătura mea. 

Fac un apel public către domnul primar și consilierii locali pentru a se implica în rezolvarea de urgență a problemei clubului fanion al orașului, singurul care mai activează în Liga I. 

A venit momentul zero în fotbalul ieșean. „Patronii” care nu au adus un leu la Poli, ba, mai mult, au spoliat-o, trebuie să plece. Adrian Ambrosie și domnul cu păr alb (n.r- Leonid Antohi, președintele Consiliului Director, care iese pe ușa din dos a fotbalului ieșean după ce s-a înhăitat cu mărul otrăvit al clubului și au lansat în presă documente oficiale confidențiale, element care constituie caz penal, trebuie să-și dea imediat demisiile din toate funcțiile pe care le dețin.

În vârful clubului trebuie să ajungă reprezentanții ieșenilor, cei care au susținut cu adevărat clubul, financiar și moral. Aceste persoane ar trebui să provină de la toate partidele din CL, pentru că acolo se află aleșii ieșenilor, adevărații proprietari și finanțatori ai clubului, din mediul de business, mediul universitar, dar și din rândul suporterilor.

În cursul zilei de mâine, atât domnul primar, cât și membrii Comisiei de Sport a CL vor primi planul meu strategic pentru următorii trei ani, plan ce, evident, poate fi îmbunătățit. 

Îmi doresc o discuție informală cu domnul primar, persoana care m-a determinat să plec de la FRF și să mă întorc acasă. De altfel, i-am lansat încă de sâmbătă dimineață o astfel de invitație. De asemenea, îmi doresc o întâlnire cu membrii Comisiei de Sport din CL.

Indiferent de deciziile care se vor lua ulterior, pe primul plan trebuie pusă Politehnica. În ce mă privește, eu nu mă cramponez de nicio funcție, de niciun contract. Sunt dispus să plec de la club și să îngroș astfel o listă cu nume care au fost lucrate și îndepărtate din diferite roluri, listă pe care se află un Florin Prunea, un Eugen Neagoe, un Mihai Teja ori un Andrei Cristea. Niciunul nu a fost bun. A fost bun Adrian Ambrosie, care a rămas mereu la butoane, în ciuda faptului că toți suporterii îl contestă virulent! 

La Poli e nevoie de reformă totală!
-Ciprian Paraschiv

VIDEO Valeriu Iftime și Adrian Porumboiu au fost doriți la Poli Iași

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

Un fotbalist din Liga 1 își pune la punct colegii: „La date suntem primii, dar noi nu legăm 10 pase și dăm centrările în primul om”

Andrei Cristea regretă că a acceptat postul de antrenor la Iași: „Eram unul dintre golgeterii campionatului, am făcut un sacrificiu și mi-am ieșit din formă!”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (5)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Martie 2021, 17:53

Paraschiv si Rednic au adus 12 jucatori fara valoare cu salarii mari au renovat sala de sport costand cat una construita nou au adus masini de tuns iarba la preturi cat o garsoniera in Bucuresti a vandut la Steaua tinerii promitatori si acum da vina pe altii !

fcsbestesteaua1
fcsbestesteaua1  •  09 Martie 2021, 15:27

Bătaia pe ciolan naște monștrii...

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Martie 2021, 14:50

Asta se întâmpla atunci cand se accepta in liga 1 cluburi finanțate din bani publici ! In liga 1, liga profesionistă, trebuie sa participe numai cluburi cu acționariat de drept privat. Restul aia locali, departamentale si ce-or mai exista, la " cântarea României " !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează