FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

EXCLUSIV Nicolo Napoli revine în Liga 1! Antrenorul confirmă: „Miercuri sau joi ajung la echipă”

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2021 14:42 / Actualizat marti, 09 martie 2021 15:08

Consiliul Director al Politehnicii Iași a bătut palma cu italianul Nicolo Napoli (59 de ani), care va prelua conducerea tehnică a echipei. 

„Am vorbit cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi, m-am decis, vin la Poli. Miercuri seară sau joi sunt la Iași”, a spus azi italianul pentru Gazeta Sporturilor.

 Nicolo Napoli revine la Poli Iași

Astfel, Napoli (59 ani) revine în Copou. Acesta a mai condus-o pe Politehnica în perioada 2014-2016 și îi ia locul lui Andrei Cristea, cel care a pregătit echipa după demiterea lui Daniel Pancu. Atacantul s-a arătat dispus să renunțe la post.

Napoli a mai lucrat în țară la FC U Craiova, Brașov, Astra și Severin.

VIDEO Valeriu Iftime și Adrian Porumboiu au fost doriți la Poli Iași

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

Un fotbalist din Liga 1 își pune la punct colegii: „La date suntem primii, dar noi nu legăm 10 pase și dăm centrările în primul om”

Andrei Cristea regretă că a acceptat postul de antrenor la Iași: „Eram unul dintre golgeterii campionatului, am făcut un sacrificiu și mi-am ieșit din formă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Martie 2021, 20:24

Brigada Adrian Ambrosie - Leonid Antohi a preluat din nou controlul in club, cu sprijin desigur de la traseistul Chirica. Ferefistul se intoarce inapoi la Bucuresti, iar Cristea va freca banca de rezerve pana la sfarsitul campionatului. Sezonul trecut Poli Iasi a ramas in Liga I la masa verde, dar anul asta pare ca nu-i mai salveaza nimeni. Liga a doua si reconstructie. Dar nu prevad un viitor prea stralucit clubului daca nu se lamureste situatia juridica. Pentru binele ei, clubul trebuie vandut unui om interesat, nu condus si manevrat de primar si acolitii sai.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  09 Martie 2021, 18:30

Sclavetul lui mititelu muahahahahahah probabil vrea sa îi arate familiei ca încă mai merita și el niște șorici pe viitor:)))

antalmihai
antalmihai  •  09 Martie 2021, 17:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează