FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Minune, Florin Prunea laudă un om al lui Răzvan Burleanu: „Va fi o pierdere pentru FRF!”

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 09:00

Florin Prunea, aprig contestatar al șefului FRF, a avut numai aprecieri pozitive pentru Ciprian Paraschiv.

Florin Prunea nu și-a ascuns niciodată antipatia față de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de echipa acestuia. Ori de câte ori a avut ocazia a pus tunurile pe Casa Fotbalului. Ieri însă, minune! Auzind că directorul de dezvoltare Ciprian Paraschiv lasă FRF pentru a deveni președinte executiv la Poli Iași, președintele lui Dinamo a schimbat macazul.

"În sfârşit, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a luat o decizie bună în sportul ieşean. Paraschiv este un fost fotbalist de referinţă al Politehnicii, cu o imagine foarte bună, care a reuşit multe lucruri bune peste tot unde a lucrat. Va fi o pierdere pentru FRF!", a punctat Prunea.

Atac la Ambrosie

După care l-a atacat pe actualul șef din Copou: „Ca unul care am lucrat cinci ani şi jumătate la Iaşi, oraş de care m-am ataşat, sper ca noul preşedinte al Politehnicii să reuşească să şteargă pata ruşinoasă de pe obrazul fotbalului ieşean numită Adrian Ambrosie, un preşedinte care a adus al treilea cel mai iubit club din provincie aproape de faliment".

Fost căpitan al Politehnicii Iaşi, Paraschiv a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Burleanu încă din 2014, când actualul şef al FRF a început campania care l-a propulsat în fruntea fotbalului românesc.

  • Prunea e singurul președinte al lui Poli sub conducerea căruia echipa a jucat în cupele europene (2016-2017)

EXCLUSIV Poli Iași transferă de la FRF! Primarul îl vrea pe Ciprian Paraschiv, omul care i-a zis lui Cristi Balaj că „între noi e o bibliotecă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
forza_csms
forza_csms  •  18 Ianuarie 2020, 16:15
Postat de catalin.palcu pe 18 Ianuarie 2020, 13:35

Inaintea lui U Cluj, UTA, Petrolul, FC Arges ??

Da ! https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sondaj-exclusiv-gsp-video-fcsb-are-cei-mai-multi-suporteri-gica-hagi-e-cel-mai-apreciat-om-din-sport-585639.html

catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Ianuarie 2020, 13:35
Postat de forza_csms pe 18 Ianuarie 2020, 12:36

S-a facut un sondaj. Dupa CFR si U Craiova.

Inaintea lui U Cluj, UTA, Petrolul, FC Arges ??

forza_csms
forza_csms  •  18 Ianuarie 2020, 12:36
Postat de cpt.ahab pe 18 Ianuarie 2020, 10:49

"Al treilea cel mai iubit club din provincie"?! După ce criterii?

S-a facut un sondaj. Dupa CFR si U Craiova.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează