FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV UPDATE Confuzie generală în play-out! Antrenorul și-a dat demisia, jucătorii vor să se antreneze, dar nu au cu cine. UPDATE Reacția clubului

Nicolo Napoli (59 de ani) a demisionat din funcția de antrenor al lui Poli Iași. Jucătorii au o mare dilemă. Ar vrea să se antreneze, dar nu au cu cine.
Nicolo Napoli (59 de ani) a demisionat din funcția de antrenor al lui Poli Iași. Jucătorii au o mare dilemă. Ar vrea să se antreneze, dar nu au cu cine.

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 14:32 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 20:21

Nicolo Napoli (59 de ani) a demisionat din funcția de antrenor al lui Poli Iași. Jucătorii au o mare dilemă. Ar vrea să se antreneze, dar nu au cu cine. 

UPDATE 19:40 » Comunicat oficial al lui Poli Iași

În urma unor informații apărute în mass-media, astăzi, 26.04.2021, referitor la demisia antrenorilor de la echipa de seniori a clubului nostru, facem următoarele precizări: 

- niciun membru al staff-ului tehnic nu a depus la secretariatul clubului solicitarea încetării relațiilor de muncă (demisia) 
- toți membrii echipei tehnice și jucătorii pregătesc partida cu Viitorul Constanța, din etapa a IV-a a fazei Play-out 
- Consiliul Director îți menține încrederea în colectivul tehnic și componenții echipei în ceea ce privește atingerea obiectivului, rămânerea în elita fotbalului românesc 

Antohi Leonid Jiuleț Președinte C.D.

UPDATE 14:30 » Două nume de înlocuitori pentru Napoli

Dacă Nicolo Napoli nu se răgzândesște, Poli Iași are două soluții pentru postul de antrenor. Este vorba despre Costel Enache, aflat într-o situație incertă la U Cluj, și despre Liviu Ciobotariu, liber de contract după plecarea de la Hermannstadt.

Știrea inițială » Nicolo Napoli și-a dat demisia de la Poli Iași 

Situația de la Poli Iași este scăpată complet de sub control. Ultima clasată din play-out pare la un pas de destrămare. Fotbaliștii au primit salariile în mod preferențial, iar acum au rămas și fără antrenor. Nicolo Napoli, dar și ceilalți oameni din staff, și-au prezentat demisia. 

Confuzie la Iași

Plecarea lui Napoli a creat o confuzie generală la Iași. Fotbaliștii au contactat sindicatul, în speranța să obțină o soluție pentru rezolvarea noii crize. AFAN a trimis o înștiințare către club, cerând ca jucătorilor să le fie comunicat un program oficial de pregătire. Acest lucru este obligatoriu prin contract. Poli ar trebui să pregătească deja meciul de joi, de pe teren propriu, cu Viitorul.

Citește și alte știri din play-out: 

Dinamo, Evul Mediu al fotbalului » Informații incredibile despre haosul de la club: „Aaa, nu avem nicio evidență”

Autocarul lui Poli Iași, blocat de ultrași » Ce au cerut fanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
forza_csms
forza_csms  •  27 Aprilie 2021, 20:20
Postat de kuba pe 26 Aprilie 2021, 14:25

O sa retrogradeze ambele! Doua mizerii de echipe !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

921656244839882
Costel Enia  •  27 Aprilie 2021, 11:09

,,poli nu are antrenor" titreza gsp! Tot ei dau comunicatul clubului în care se precizează că nimeni nu și-a dat demisia și Napoli e în continuare antrenorul echipei! Dar asta nu e tot. În același comentariu, gsp sp ca daca nu își vor găsi antrenor , vor apela la cei care au mai fost ! Aloo, gsp? Tocmai ai sp ca Napoli e în continuare antrenor si știi asta de la Antofi. De fapt parcă ați vrea voi, jurnaliștii , să puneți pe altcineva antrenor!!

bazinga
bazinga  •  26 Aprilie 2021, 20:45

Jalnic....jalnic personaj Napoli asta !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează