FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Autocarul lui Poli Iași, blocat de ultrași » Ce au cerut fanii

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 09:14 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 09:48

Ultrașii celor de la Poli Iași au reacționat, după eșecul suferit în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 0-2. 

Eșecul suferit la Buzău, în fața Chindiei Târgoviște, apărut după ce antrenorul Nicolo Napoli i-a exclus din lot pe principalii marcatori, Andrei Cristea și Andreias Calcan, a tulburat serios apele în Copou. La întoarcerea spre casă, autocarul echipei a fost blocat de ultrași la intrarea în Iași, Napoli fiind contestat virulent. Fanii l-au criticat dur pe italian și sâmbătă, înaintea plecării spre Buzău, când trupele de intervenție „mascate” au sosit la arena din Copou pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Nicolo Napoli, zi decisivă la Iași

Astăzi ar urma să aibă loc o ședință a Consiliului Director al clubului, care, alături de primarul Iașului, Mihai Chirica, îl susține pe Napoli. Italianul a lăsat să se înțeleagă că e tentat să plece, însă el a mai pus placa amintită și în alte rânduri.

Poli, care a rămas singura echipă din play-out fără gol marcat în faza a doua a campionatului, va juca următorul meci joi, acasă, cu Viitorul Constanța. 

Citește și alte știri din play-out: 

Dinamo, Evul Mediu al fotbalului » Informații incredibile despre haosul de la club: „Aaa, nu avem nicio evidență”

Eugen Neagoe și Valentin Gheorghe au explodat la finalul meciului: „Domnul Antonie este inventatorul, a descoperit mersul pe jos” + „Îi dă cot în față și nu vede”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
996892817174358
Stelu Milano  •  27 Aprilie 2021, 14:09

Șacali în luptă pentru cașcaval. Banii ieșenilor din taxe și impozite ,, Biroul de presa "desființat, șeful biroului ex tvr Iași (demis pentru că visa să ajungă șef mai mare) cum a încercat și acum la club, fotograful de nunți și botezuri cu zeci de pagini deschise pe Facebook, Robin et Vasselina ex Stiinta Miroslava (dat afară de acolo) actualmente duminika pe tarlalele județului, pupător de mâini, salar de invidiat, blochează pe pagina oficială a clubului suporterii care fac comentarii împotriva anumitori persoane din cadrul clubului. Se crede pe,, tarlaua personală "Poli Iași este clubul ieșenilor și nu este un club privat. POLI IAȘI IUBIRE ALB ALBASTRA...

921656244839882
Costel Enia  •  26 Aprilie 2021, 17:39

Aia sânt fani si suporteri!? Aia sânt derbedei!! Voi nu vedeți că sânt două , trei , tabere? Una e a lui cristea si razvatitii. Alta e a lui Pancu . Si derbedeii ai susțin pe cei doi. Iar nicolo Napoli a nimerit în groapa cu derbedei Singurul care îl susține cu adevărat, e Chirica . Când a fost lăsat să antreneze, Napoli a dus echipa în cupele europene. Singura șansă e Napoli . Nu Pancu, nu cristea , nu Rednic si nu derbedeii!!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  26 Aprilie 2021, 12:23

Toate problemele la Iasi au inceput de la venirea lui Rednic si Paraschiv doi sacali scoliti de FRF !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează