FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC ARGEȘ 0-1

Eugen Neagoe și Valentin Gheorghe au explodat la finalul meciului: „Domnul Antonie este inventatorul, a descoperit mersul pe jos” + „Îi dă cot în față și nu vede”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 19:58 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 21:36

FC Argeș a învins Astra Giurgiu, scor 1-0, în runda a 3-a a play-out-ului din Liga 1, iar antrenorul Eugen Neagoe și mijlocașul Valentin Gheorghe au criticat dur arbitrajul la finalul partidei.

„Au venit. Au jucat mingi lungi, ca de obicei. Îi dă cot în față, nu vede arbitrul. Ce să mai facem? Dacă îi dă cot în față și curge sânge... E frustrare multă. Păi, îi dă cot în față și nu vede? E normal să fim nervoși! Mai avem pretenții...

Prima repriză a fost mai echilibrată. Din păcate, asta a fost soarta jocului. Dar deciziile corecte trebuie să le ia arbitrul. Dacă avem ceva clar, dă-ne și nouă. Meciul trecut, îi dă lui Daniel Graovac cot în față și nu dă nimic. A umblat cu masca o lună. Acum, la fel, același arbitru”, a spus Valentin Gheorghe la Look Sport+..

Eugen Neagoe: „Domnul Antonie este inventatorul, a descoperit mersul pe jos”

„Ce mai contează dacă este drept sau nedrept? Ăsta este rezultatul. La fotbal ratezi, dai în bară, dar poți să pierzi jocul fără ca adversarii să își creeze vreo ocazie. Eu cred că rezultatul este nedrept, Argeșul nu a avut nicio ocazie, dar a reușit să câștige. Întâmplare sau coincidență, dar în urmă cu ceva timp am jucat cu FC Argeș, aveam șanse mari la play-off, același arbitru, într-un contact lui Graovac i s-a spart fața, iar arbitrul se interesa de jucătorul Argeșului. 

Acum, i-a spart arcada unui jucător (n.r. Boe-Kane), era în afara careului, dar trebuie să dai fault. Ăsta e regulamentul pentru toată lumea. Nu s-a dat nimic. Nu a fost în careu, dar dă fault. Nu mă gândesc la nimic, arbitrii sunt oameni, dar pot și ei greș. Adversarii joacă foarte dur. I-am zis și înainte de meci, dar văd că lasă jocul doar într-o parte. Alor mei când le sparge fața nu se întâmplă nimic. 

Domnul Antonie este inventatorul, a descoperit mersul pe jos. I-am transmis, dar nu l-am jignit, nu l-am înjurat. I-am zis doar «Bravo, ți-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine», dar nu l-am jignit. Dacă te jignesc, dă-mă afară! I-am zis, spune, te-am înjurat, am vorbit urât? Asta este acum. 

Putem să comentăm în fața domnului Antonie? Eu sunt un simplu muritor, lucrez, sunt antrenor, dar o fac cu onestitate. Dar să nu ai voie să zici absolut nimic... De ce i-a spart fața lui ăla și tu nu iei nicio măsură? Dacă asta este o exprimare greșită, nu am voie să spun nimic, îmi asum”, a declarat Eugen Neagoe pentru sursa citată.

Mie mi s-a părut un joc echilibrat. Ei au avut în a doua repriză o bară și un șut pe care portarul nostru l-a prins în doi timpi. Dar nu cred că am fost dominați. Am jucat bine defensiv, am închis bine spațiile și am așteptat contraatacul. După două meciuri în care evoluasem bine și am scos doar un punct, pentru moralul nostru este foarte bună o victorie, de aici putem construi în continuare.

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Episod asemănător la meciul Astra - Argeș 0-2 din sezonul regulat 

Eugen Neagoe și Valentin Gheorghe au făcut referire la faza în care Daniel Graovac a părăsit terenul cu fața plină de sânge, iar tot arbitrul Andrei Antonie nu a acordat nimic la partida de pe 6 februarie 2021, dintre Astra și Argeș (0-2). În startul reprizei a doua, giurgiuvenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty. 

Cornerul executat din partea stângă de Constantin Budescu a fost reluat spre poarta piteștenilor de Daniel Graovac. Înainte ca mingea să depășească suprafața de joc, stoperul Astrei a fost lovit cu capul în figură de Luka Maric, apărătorul Argeșului.

VIDEO. Eugen Neagoe: „Nu mă interesează absolut deloc ce se întâmplă la Dinamo”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB îl vrea pe Prunea înapoi la Dinamo: „Să trecem la fapte, domnilor!”

Craiova, arbitru în lupta dintre FCSB și CFR Cluj! Ce atitudine adoptă oltenii în play-off după ce Rotaru și Becali s-au sabotat reciproc?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mailman.two
mailman.two  •  24 Aprilie 2021, 20:54

Astra se revolta???...A fost misto cu Dinamo! Arbitrii v-au dat tot! Si ce trebuia si ce nu! ...Ei. uite ca nu va merge la fel cu altii.... sa muriti de oftica!! sa vedeti cum e!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează