FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași pleacă din „Copou” pentru următoarele două luni: unde vor evolua jucătorii lui Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 22:20

Poli Iași, una dintre surprizele plăcute ale acestui campionat (locul 5 după 8 etape) va disputa următoarele patru partide de pe teren propriu la Botoșani.

Motivul? Pe stadionul din ”Copou” vor fi în toi lucrările de înlocuire a gazonului, operațiune care va dura aproximativ două luni.

”Am primit o solicitare din partea clubului Poli Iași să le permitem să joace patru meciuri pe stadionul Municipal. Unul dintre meciuri este cu FC Botoșani. Meciul ar fi trebuit să se joace la Iași dar se va juca la Botoșani. 

Le-am dat un răspuns favorabil astăzi, tocmai pentru a ajuta o echipă din zona Moldovei. Va fi contra cost. Asta înseamnă să fii la zi cu infrastructura”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani, potrivit btonline.ro.

Poli Iași va disputa 4 meciuri la Botoșani: cu Hermannstadt, Sepsi, FC Botoșani și CFR Cluj.

Vezi și: 

VIDEO Mihai Teja, furios: „M-au înjurat de toată familia până în ultimul minut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează