FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV La Iași nu e liniște nici după victoria cu Rapid: „Personal, n-am cum!” » Decizia clubului pentru meciurile din 2024

Faza de la care a pornit revenirea ieșenilor în meciul cu Rapid, Săpunaru lovește greșit mingea, Buș profită, iar Bettaieb egalează
Foto: Facebook Poli Iași
Faza de la care a pornit revenirea ieșenilor în meciul cu Rapid, Săpunaru lovește greșit mingea, Buș profită, iar Bettaieb egalează Foto: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 09:00 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 09:47

Poli Iași a învins Rapid, 3-1, dar euforia victoriei s-a dus. Președintele Cornel Șfaițer a explicat ce au extras el și ieșenii din succesul cu giuleștenii și a dezvăluit că echipa a reluat „sistemul cantonamentelor” înaintea partidelor.

Victoria lui Poli Iași cu Rapid, scor 3-1, sâmbătă seară, a reprezentat și un energizant pentru formația lui Leo Grozavu în lupta pentru evitarea retrogradării. Primul succes în Liga 1 după o serie de trei etape fără victorie, al doilea din 2024, după 1-0 cu U Cluj.

„Fii, bă, bărbat! Cine-i om noaptea să fie și ziua!” » Cea mai dură reacție după imaginile din club cu Albu și Borza
RAPID
„Fii, bă, bărbat! Cine-i om noaptea să fie și ziua!” » Cea mai dură reacție după imaginile din club cu Albu și Borza

Cornel Șfaițer se bucură de revenirea lui Alin Roman după accidentare, cu un golazo!

Pentru moldoveni au înscris Bettaieb, Alin Roman și Harrison, rapidiștii au deschis scorul prin Krasniqi. Victoria ieșenilor a oferit încredere echipei din Copou.

8puncte sunt în prezent, după 27 de etape, între Poli Iași și Dinamo, echipa situată acum pe prima poziție retrogradabilă direct

„Mă bucur ca joc, ca atitudine, ca rezultat. Mai ales că Rapid își punea mari speranțe într-o victorie pe terenul nostru. Am învins una dintre echipele tari ale Superligii și cred că avem puterea în continuare să mai scoatem victorii.

Ne-am răzbunat într-un fel după ce-am pierdut cu FC Botoșani și cu Petrolul, ambele în prelungiri. Mai avem drum lung până la liniște. Abia la finalul sezonului regulat mai putem trage niște concluzii. Personal, nu am liniște, vom încerca să ne consolidăm sportiv și ca club”, a comentat președintele ieșenilor, Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro.

Mă bucur enorm revenirea după accidentare a lui Roman, un băiat formidabil. Ne-a lipsit mult. Să revii cu gol după o accidentare ca a lui a fost formidabil. A ajuns la cota de 8 goluri și 4 assist-uri în acest campionat, Poli Iași avea nevoie de el
Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași

Cornel Șfaițer despre revenirea la cantonamente înaintea partidelor: „Avem echipă cuminte, dar e mai bine așa”

Conducătorul moldovenilor este de părere că Poli Iași poate continua în Liga 1, după ce a promovat de pe prima poziția în vara 2023.

„Putem evita retrogradarea. Eu cred că această ultima parte a sezonului se va juca exclusiv pe teren. Și cu Dinamo, în ultima etapă de liga a doua, ați văzut că nu ne-am dat deoparte și mereu vom juca pe gazon, indiferent de adversar”, a declarat Șfaițer.

Oficialul lui Poli a citit despre situația de la Rapid, cu cei doi petrecăreți, Alexandru Albu și Andrei Borza, într-un club ieșean, imediat după meciul directe dintre cele două echipe.

„Am văzut ce s-a scris, nu pot eu comenta, este problema dânșilor, sunt lucruri interne. La Iași, avem echipă cuminte. Inițial, la revenirea în Superliga, am luat decizia de a nu mai face cantonamente înaintea partidelor.

La începutul lui 2024, am decis să facem din nou cantonamente înaintea meciurilor. Nu am avut acte de indisciplină, nicio problemă, dar am considerat că așa este mai bine”, a punctat conducătorilor ieșenilor.

3etape mai are de disputat Poli Iași în sezonul regulat, deplasare la Craiova, cu FCU, meci acasă cu Dinamo și deplasare la Galați

Emil Săndoi a comentat escapada celor doi giuleșteni după eșecul cu Poli Iași: „Eu îi știu ca băieți de mare caracter”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Alex Chipciu a spus cine ar vrea să câștige titlul: „Tati, sunt parte din mine”

Ovidiu Burcă o dă cu mantă: „Trebuia să-l învețe cineva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  26 Februarie 2024, 17:08

Eu cred ca putem lua lejer minim 5 puncte....om vedea....

id45
id45  •  26 Februarie 2024, 10:48

Are dreptate , Cornel !!! Sincer , putem scoate 6 puncte din 9 !!!Dacă jucăm exact cum am jucat cu Rapid ! Toți jucătorii ar trebui să înțeleagă , că la IAȘI ... nu se vine în vacanță ! Iar suporterii ar trebui să ajute mai mult echipa , mai ales că acasă vor fi 4-5 meciuri de care pe care !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează