FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași // Rednic își vrea cățelușii înapoi: „Recompensă de 500 de lei”

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 12:33

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași, oferă o recompensă de 500 de lei pentru fiecare dintre cei șase câini dispăruți de la arena „Emil Alexandrescu"!

Antrenorul moldovenilor i-a îngrijit de când a preluat echipa, iar anunțul a fost făcut ieri de secundul său, Costel Pană.

În curtea stadionului au fost găsiți șase cățeluși de care Mircea a avut grijă, i-a vaccinat, i-a îngrijit. Pentru fiecare cățeluș găsit, Rednic va oferi o recompensă de 500 de lei. Vă rugăm frumos să facem cumva să îi găsim, pentru că ne sunt foarte dragi", a declarat acesta, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ - FCSB / A greșit sau nu Bălgrădean față de FCSB? Verdict TRANȘANT al fanilor în sondajul GSP » Aviz Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
635896863873092
Veronica Cornea  •  13 Martie 2020, 16:51

In strada codrescu din copou au apărut 4 câini,unul negru,gri inchis,maro deschis,maro cu negru,câinii par bine îngrijiți,hoinaresc pe stradă.

kamouniyak
kamouniyak  •  12 Martie 2020, 15:22

Foarte frumos din partea lui! Daca cineva le-a facut rau e un ***. Eu sunt si de parere ca si castrarea e o barbarie. Si ei au dreptul sa se inmulteasca cum avem si noi, oamenii, drept lasat de Domnul. Sigur ca e si o problema aici daca sunt in urban, ca s epoate intampla o tragedie cum a fost cu baietelul ala atunci. Dar nici sa tai testiculele nu mi se pare normal....practic o sa ramanem in 10 ani fara catei care sa ne bucure vietile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează