FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași, „sabotată” în Antalya » Ce s-a întâmplat în cantonamentul echipei lui Stoican

Jucătorii lui CSM Poli Iași, la pregătire pe plajă
Jucătorii lui CSM Poli Iași, la pregătire pe plajă

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 18:48

Poli Iași a ajuns cu două zile întârziere în cantonamentul din Antalya, urmare a ninsorilor căzute în Moldova săptămâna trecută. Ieșenii nu au scăpat de ”războiul” cu vremea nici în Turcia, unde au fost primiți cu ploi torențiale.

Vremea nu ține cu Poli! Ninsorile consistente și viscolul abătute asupra Moldovei i-au împiedicat pe ieșeni să plece vinerea trecută spre București și de aici în cantonamentul din Antalya. La Side au ajuns abia duminică noaptea, 48 de ore mai târziu decât era programat, iar antrenorul Flavius Stoican a decis anularea amicalului cu FC Atyrau (Kazahstan), programat a doua zi. Tehnicianul s-a temut că jucătorii săi, obosiți din cauza drumului lung, s-ar putea accidenta pe terenul greu din Turcia.

Luni părea că lucrurile au intrat în normal. Două antrenamente, unul dimineața, altul spre seară, perfect în așteptarea testului cu Korona Kielce. Însă azi vremea i-a pus din nou bețe-n roate tehnicianului în vârstă de 42 de ani. Ploile torențiale, însoțite de vânt puternic, au făcut imposibilă disputarea meciului cu polonezii de la Korona.

"Terenurile sunt sub apă. A plouat atât de tare încât nu se poate face absolut nimic, așa că vom rămâne să lucrăm în centrul de fitness", a punctat Stoican, ce speră ca Poli să poată juca miercuri testul amintit. 

"Momentan suntem neînvinși în Antalya! Ne-a bătut doar vântul. Și ploaia!" Comentariu pe pagina de Facebook a lui Poli

"Ghinion maxim. Am plecat de la viscolul din România şi am dat peste furtunile din Antalya" Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

4amicale mai au programate ieșenii, în afara celui de azi, cu Korona Kielce: contra lui Esteghlal (Iran), pe 17 ianuarie, cu Dyosgyör (Ungaria), pe 20, cu Dinamo Zagreb (Croaţia), pe 21, şi cu Shkupi (Macedonia), pe 23 ianuarie

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează