FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - INTER CURTEA DE ARGEŞ 0-0

Poli Iaşi şi Inter au fost invizibile pe teren şi au oferit un egal care nu ajută pe nici una

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Obligaţi să alerge pentru trei puncte, ieşenii şi argeşenii mai mult au stat la remiză, oferind aseară, în Copou, un meci obosit

Vecinele de la parterul clasamentului au fost culmea zgîrceniei aseară, n-au vrut deloc să-şi împrumute "zahărul". Zăvorîte bine în defensivă de teamă ca adversarul să nu le spargă "casa", abia au îndrăznit să scoată capul afară, spre poarta adversă.

Pe un eşantion de 45 de minute, ieşenii au fost totuşi echipa mai puţin mediocră. Pentru că trupa lui Grigoraş a desenat mai multe faze periculoase. Din faţa porţii, Bujor a umplut de gelozie plasa reluînd alături (3), iar cînd Straton a cadrat bine, cu capul, a respins superb Marius Popa (5). Curtea de Argeş l-a avut pe Kone scăpat singur pe contraatac, însă ivorianul a tras imprecis (37). Apoi, moldovenii au mai încercat o dată: Mihajlov a trimis milimetric peste poartă din centrarea lui Ignatov (41).

Sub ochii ghinioniştilor oameni prezenţi pe stadion aseară, jocul s-a stafidit şi mai tare după pauză. Pînă spre final, nici o fază notabilă, doar tentative. În ultimele 10 minute meciul le-a oferit combatantelor cîte o şansă să şi-l adjudece. Primii au fost oaspeţii. Găsit excelent de Voiculeţ în careu, Kone a ratat lamentabil a doua oară. Reprezentantul lui Poli la ratări a fost Miclea: singur cu Popa, a încercat o execuţie stilată, însă portarul lui Ionuţ Badea a arătat de ce în trecut era chemat la acţiunile "naţionalei".

Zero pe tabelă, şi în loc de mărgele din aluminiu, Iaşiul şi Curtea de Argeş şi-au pus la gît un punct de plumb.

"Am cîştigat un punct mare, care ne dă speranţe. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine!"
IONUŢ BADEA, antrenor Curtea de Argeş

"Am avut un început şi un finalul bune de meci, însă ne-a costat forma slabă a atacanţilor. Sînt afectat de rezultat, conducerea clubului va analiza acest meci şi va lua o decizie în ceea ce priveşte soarta mea"
PETRE GRIGORAŞ, antrenor Poli Iaşi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează