FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Au aruncat prosopul? Situație incredibilă la Poli Iași, înainte de meciul cu UTA: jucătorii cad pe capete

Nicolo Napoli, la antrenamentul celor de la Poli Iași // foto: Facebook
Nicolo Napoli, la antrenamentul celor de la Poli Iași // foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 17:22 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 17:50

Deși o serie asemănătoare cu cea a lui Dinamo, cu trei victorii consecutive, ar putea să ducă Politehnica Iași la baraj, jucătorii ieșeni par a fi aruncat prosopul.

Semnalele au apărut încă de la meciul cu Dinamo, de miercuri, înaintea căruia Djuranovic și Vega au anunțat că nu se simt apți de a intra pe teren. Vega, internațional costarican, nu era pe aceeași lungime de undă cu antrenorul Nicolo Napoli, cel care, deși problemele ofensive ale echipei erau mari, i-a exclus din lot pe primii doi golgeteri, Andrei Cristea și Andreias Calcan. Pe ultimul după ce l-a jignit public în două rânduri.

Poli Iași, decimată înainte de meciul cu UTA

Coincidență, înaintea unei deplasări lungi, la Arad, Napoli s-a trezit și fără alți jucători, în afara celor doi și ai altor indisponibili mai vechi, Brănescu, R. Popa și Acosta. Jucătorul pe care italianul l-a uns căpitan, Bușu, a fost anunțat accidentat, alături de Mihalache și Axinte

În atare condiții, Poli a plecat la Arad, pentru meciul cu UTA, cu doar 17 jucători, unul dintre ei, Mensah, spunând și el că are probleme.

  • UTA - Poli Iași se va juca duminică, 9 mai, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro.

VIDEO. Ciprian Paraschiv despre problemele de la Poli Iași: „Sunt membri în Consiliul Director care n-au nici măcar adrese de email”

Mai multe știri din Liga 1:

Schimbare de antrenor în Liga 1 » Conducerea nu a mai răbdat + Înlocuitor-surpriză!

Odată condusă, Craiova nu câștigă! Ultima victorie obținută când adversarul a deschis scorul a fost în iulie 2020

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
id45
id45  •  08 Mai 2021, 12:35

Intr-o tara normala , nu ca Romania retrogadau toate echipele inventate ... ce nu au stadion propriu plus cele conduse de penali si corupti ! Despre cazuri de dopaj ... ce sa mai zic ???

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  08 Mai 2021, 08:42

Sa nu uitam ca din momentu in care Paraschiv a venit presedinte la adus pe Rednic antrenor si de aici potopul ! Doi papagali compromisi !

gazistu
gazistu  •  07 Mai 2021, 21:45

din pacate iasiu retrogradeaza matematic etapa asta..sper sa li se alature si volunariu..sa nui mai vedem prin L1, apoi la baraj sa fie Astra si Viitorul (ambele sa piarda barajul cu ASU poli si Calarasi, sa zicem); bineinteles, CRAIOVA 1948 si Rapid, in A!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează