FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // VIDEO Mircea Rednic, după întreruperea Ligii 1: „Cel mai bine ar fi să stea acasă”

Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial
Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 18:36

După ce moldovenii au făcut drumul la Constanța de pomană, aflând azi la prânz că Liga 1 a fost suspendată, Mircea Rednic s-a arătat nemulțumit că decizia nu s-a luat încă de ieri. 

„Acuma ce să facem… trebuie să respectăm decizia Federației Române de Fotbal. Noi menținem programul pe care l-am alcătuit. Vom face antrenament după-amiază, rămânem aici seara și vineri plecăm spre Iași. Le dau liber până luni și sper ca până luni după-amiază să avem mai multe informații despre data la care vom relua campionatul. Dacă putem sau nu să ne antrenăm, să vedem ce program vom face până pe 31 martie", a spus antrenorul lui Poli, într-un videoclip postat pe site-ul clubului ieșean.

„Puriul”, care miercuri a fost răcit, evitând să apară la conferința de presă, a vorbit și despre indicațiile date jucătorilor: „Trebuie să se protejeze. Eu și medicul le-am dat toate informațiile, am avut o ședință ieri. Chiar i-am obligat să poarte mască de protecție în locurile publice, să se ferească. Dar cel mai bine ar fi să stea mai mult acasă, să nu iasă până ce lucrurile se vor liniști". 

LIGA 1 SUSPENDATĂ // Poli Iași a apucat să facă deplasarea la Ovidiu cu Rednic refăcut după o răceală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
regalistul
regalistul  •  16 Martie 2020, 10:16

Chiar așa ! De ce nu s-a luat decizia cu o zi înainte ?! Se știa că etapa începe vineri și că cel puțin o echipă va juca în deplasare. Sau, tocmai pentru că se știa, și se mai știa care este echipa care se va deplasa, a fost amânată decizia până în ultimul moment. Mă mir că nu s-a comunicat suspendarea cu câteva minute înainte de fluierul de început a partidei. Sau o asemenea decizie l-ar fi supărat pe marele rege Hagi (că Rednic și Poli nu contează) ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează