FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

LIGA 1 SUSPENDATĂ // Poli Iași a apucat să facă deplasarea la Ovidiu cu Rednic refăcut după o răceală

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 15:00

Ieșenii au aflat de suspendarea campionatului la 14:00, când intrau în Constanța, pentru a disputa meciul împotriva Viitorului, din etapa a treia a play-out-ului. Se vor întoarce acasă mâine, cu propriul autocar. Mircea Rednic (57 de ani), care a evitat conferința de presă de ieri din cauza unei ușoare răceli, se află cu echipa.

Pe jucătorii și staff-ul lui Poli Iași, decizia Federației de a suspenda campionatul de teama răspândirii coronavirusului i-a prins azi pe drum. Mai precis, la intrarea în Constanța. Conducătorii delegației împreună cu antrenorul Mircea Rednic au decis să se cazeze totuși la Mamaia, așa cum a fost programat inițial, să efectueze chiar și un antrenament, iar întoarcerea acasă se va face mâine, cu propriul autocar.

Rednic a făcut deplasarea cu echipa deși ieri acuzase o ușoară stare de răceală, motiv pentru care a și absentat de la conferința de presă. Astăzi de dimineață, simțindu-se bine, a așteptat echipa în București, la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă", unde s-a îmbarcat alături de jucători în autocar.

Ofițerul de presă al moldovenilor, Lucian Lucescu, a precizat pentru GSP.RO că „Puriul” n-a efectuat niciun test pentru coronavirus, „n-a fost nevoie, doar i-a curs nasul”, dar n-a urcat în autobuz înainte de a primi OK-ul medicului Eugeniu Moroșan. De altfel, acesta din urmă le-a făcut instructajul tuturor celor din delegație înainte de plecarea din Iași spre Capitală, în această dimineață.

Fotbaliștii au purtat măști de protecție și fiecare a primit gel și șervețele dezinfectante. De asemenea, mijloacele de transport cu care s-a călătorit spre aeroportul din Iași și cel propriu, cu care s-a făcut deplasarea la Mamaia, au fost dezinfectate înainte de urcarea celor din delegația alb-albaștrilor. Singurele care n-au luat măsuri sunt autoritățile din aerogări. Atât la Iași, cât și pe „Henri Coandă”, alb-albaștrii au trecut prin terminale separate de acelea destinate curselor internaționale. Dar altfel, nimeni nu i-a supus nici celui mai elementar control, deși în capitala Moldovei s-au semnalat deja primele cazuri de coronavirus.

Poli Iași trebuia să joace mâine cu Viitorul lui Gică Hagi (55 de ani), la Ovidiu, într-un meci programat în cadrul etapei a 3-a din play-out.

"Noi pierdem niște bani cu deplasarea asta degeaba, dar e o situație serioasă, o chestiune de viață și de moarte. Băieții vor avea liber până luni. Apoi, funcție de instrucțiunile pe care le primim, ne sfătuim cu Rednic și vedem ce facem" - Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

450 de kilometrivor parcurge ieșenii mâine, cu autocarul, la întoarcerea acasă. În condițiile în care nu merg pe autostradă vor face aproape 8 ore pe drum.

VEZI ȘI:

BREAKING NEWS: STOP JOC! FRF anunță SUSPENDAREA tuturor competițiilor de fotbal din România!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
189254898748309
Claude SH  •  12 Martie 2020, 15:47

Sa fiu în locul lui Rednic as rămâne o săptămână la Mamaia, un mic cantonament cu băieții, oricum are jucători noi care nu au apucat pregătirea de iarnă

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  12 Martie 2020, 15:38

E bine ca e doar o răceala ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează