FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). Primarul Mihai Chirica face dezvăluiri incredibile: „Incompetență, la altceva nu mă duce mintea! Știți ce mi-a zis Andrei Cristea?”

Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Viitorul, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. Primarul Mihai Chirica a dezvăluit niște amănunte incredibile.
Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Viitorul, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. Primarul Mihai Chirica a dezvăluit niște amănunte incredibile.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 20:25 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 22:06

Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. Primarul Mihai Chirica a dezvăluit niște amănunte incredibile. 

  • CONTEXT: Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladenovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

Mihai Chirica spune că în minutul 54, cel al fluierului final, au cedat cei doi stâlpi de nocturnă funcționali la startul meciului. Primarul municipiului Iași acuză pe toată lumea de incompetență. Spune că instalația nu a funcționat la capacitate normală nici ieri, dar nimeni nu a semnalat acest lucru.

Mihai Chirica lansează acuzații după Poli Iași - Viitorul

„O să verific mâine, boala era mai lungă și nu a fost sesizată de nimeni. Îmi pare rău. Cei doi stâlpi erau alimentați din sursa stabilă, cel de-al treilea era alimentat de un generator. El era funcțional, dar nu s-a mai putut face revenirea lui pe sursa normală. Au picat ceilalți doi, care erau pe postul de transformare, sub tensiune. Acum au picat cei care funcționau de la început. 

Acum a fost o problemă de alimentare! La ora această am desfăcut toate posturile, vom face o anchetă. Vom afla în cursul zilei de mâine ce a fost acolo. Se poate trage orice concluzie! Stâlpul 4 nu a funcționat aseară la antrenament, nimeni nu a anunțat. Se poate pune problema incompetenței, la altă variantă nu ajung cu mintea. Pur și simplu e incompetență. Nu doar acest lucru mă interesează. Nici polițistul nu a sesizat, nici administratorul, nici echipa. L-am întrebat pe Andrei Cristea și a zis că ei au considerat că e o chestiune deliberată aseară!”, a declarat Mihai Chirica la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gică Popescu, despre evenimentele de la Poli Iași - Viitorul: „Ne vine mănușă situația. Sunt 3 puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  02 Noiembrie 2020, 10:19

La Cluj e si mai rau. Nu se prezinta la meciul cu FC Arges, iar Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma. Trebuie protestat si de la Iasi. Asa nu se mai poate. Mingea sutata de Razvan Onea depasise linia portii cand s'a stins lumina. Astia baga 0-3 si mentioneaza doar autorii primelor doua goluri, Alin Dobrosavlevici si Dzenan "Haimovici" Zajmovic. Nu aveti dreptul sa va bateti joc de jucatori si de un oras intreg. Asa cum sunt ei, jucatorii macar tot se mai straduie ceva. Nu aveti dreptul sa va bateti joc de sentimentele lor si nici de noi astialalti. Toti cei care traiti pe sama lor puteti face cam tot ce vreti oricand vreti. Ei insa trebuie sa fie in forma la ora meciului. Destul ca au deja stressul cu salariile neachitate. Nu le mai trebuie inca unul legat de disputarea meciului si de dorinta cuiva ca Iasul sa nu aibe echipa de Liga I. Toti cei care traiti pe sama lor - afara! Sigur se vor gasi inlocuitori competenti - dintre suporteri!

elgabri
elgabri  •  02 Noiembrie 2020, 10:02

Hagi oricum castiga ca el joaca tot timpul in 14 contra Iasului !!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Noiembrie 2020, 09:59

sabotaj !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează