FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 0-3

Poli Iași - Viitorul 0-3 » Dobrogenii respiră după victoria categorică din „Copou”. Poli, tot mai aproape de retrogradare

Andrei Ciobanu a reușit o „dublă” din penalty. Sursă foto: fcviitorul.ro
Andrei Ciobanu a reușit o „dublă” din penalty. Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 16:22 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 16:42

Viitorul a pus capăt seriei de meciuri fără victorie și s-a impus categoric cu Poli Iași, scor 3-0, într-un duel din etapa cu numărul 4 a play-out-ului. Băieții lui Cătălin Anghel s-au distrat în „Copou” și au învins la scor de neprezentare o formație ce pare condamnată la retrogradare. 

Poli Iași - Viitorul 0-3. Cronică de Aurelian Botezatu: Implozie

Ieșenii se autodistrug. Antrenorul Nicolo Napoli i-a dat afară pe Calcan și pe Andrei Cristea, iar moldovenii au ajuns la al treilea eșec consecutiv. 

Pentru Viitorul, deplasarea de la Iași a fost din nou o sursă sigură de punct (e). A câștigat, ca și-n sezonul regulat, iar ca și atunci, cu largul concurs al amfitrionilor. Dacă prima oară moldovenilor le-a „căzut” nocturna și constănțenii s-au ales cu o victorie la masa verde, de data aceasta i-au ajutat antrenorul amfitrionilor, Nicolo Napoli, și Comitetul Director (CD) al acestora. Napoli i-a scos din lot pe ambii oameni de gol ai ieșenilor. Pe Calcan după ce l-a și jignit de două ori!, și pe Andrei Cristea, care a îndrăznit să-l înfrunte. 

CD i-a girat antrenorului italian ambele decizii, lui Calcan i-a și fost reziliat contractul, însă rezultatele au fost dezastruoase. Eșecuri cu Chindia (0-2) și acesta de azi. Tot fără gol marcat (0-3), pentru că nu mai are cine să dea. 

Iașiul a avut trei ocazii mari și late. Platini, Passaglia, în prima parte, Djuranovici imediat după reluare. Însă niciunul n-a găsit plasa porții lui Cojocaru. Constănțenii au beneficiat de două lovituri de la 11 metri corect acordate, iar Andrei Ciobanu nu l-a iertat pe Brănescu. În final, Jo Santos a făcut scor de neprezentare, 3-0, și oaspeții mai iau „o gură” de moral în tentativa de a evita barajul.

4 remizeși 7 eșecuri are Poli în partidele de acasă cu Viitorul, în Liga 1

A găsit Hagi soluția pentru redresarea Viitorului? „Există deja conturat un proiect. Rămâne doar să salveze echipa acum!”
VIITORUL
A găsit Hagi soluția pentru redresarea Viitorului? „Există deja conturat un proiect. Rămâne doar să salveze echipa acum!”

Poli Iași - Viitorul 0-3

Poli Iași - Viitorul, echipe de start:

Poli Iași: Brănescu - Onea, De Iriondo, Baxevanos, Bușu (cpt.) - Mihalache - Almada Soares, Vanzo, Passaglia, Antonio Stan - Duranovic
Rezerve: Brînză, I. Cristea, Gaitan, Dylan Flores, Vega, Zajmovic, Popadiuc, Mensah, Cană
Antrenor: Nicolo Napoli

Viitorul: Cojocaru - Benzar (cpt.), Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso - C. Matei, Artean, Boboc - Ganea, Tsoumou, Ciobanu
Rezerve: Căbuz, Babunski, Buta, Dănuleasă, Grădinaru, Grameni, Jo Santos, Andronache, Chițu
Antrenor: Cătălin Anghel

Stadion: „Emil Alexandrescu”, Iași 
Arbitru: Ionuț Coza / A1: Ciprian Danșa, A2: Imre-Laszlo Bucsi

Citește și alte știri din play-out:

FRF pregătește o nouă lege » 3 cluburi din Liga 1, afectate serios! UEFA s-ar putea opune

Încă o echipă din Liga 1 fără licență pentru Europa! FRF a anunțat lista celor care pot participa în cupele europene + cum se poate ajunge în situația de a nu se juca baraj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
parpalache
parpalache  •  29 Aprilie 2021, 19:44

Atacantul Viitorului a vrut sa sara peste portarul(care plonjase si prinsese mingea),dar s-a impiedicat!Cu toate ca el nu a cerut penalty,arbitrul...l-a dat!Uite unde s-a ajuns-din cauza presiunii pusa pe arbitri de cei de la fcsb, care cer penalty din orice si din cauza unor comentatori-arbitri ca Ionutz Anghelutza de la GIGI SPORT1!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Aprilie 2021, 19:15
Postat de dubluv pe 29 Aprilie 2021, 16:50

se scrie albitru, copile.

Bai copile .. Iași este o echipa susținută din bani publici ... primarul e asa ocupat de echipa .. încât a uitat ca el este primarul Iașului nu al echipei de fotbal ... Banii de la stat sunt ușor de ciordit .. un pix de 2 lei ajunge și la 100 lei .. Ce sa întâmplat cu toooate echipele care au fost ajutate din bani publici ? Petrolul , Urziceni, Otelul ? Cât o sa mai dormiți !! Csa club înființat în 2017 .. pana n 2021 a realizat ? !? Ce ? ! Joaca în liga a 3 a și cheltuie 1 milion jumate de euro . Din bani publici.. nu e corect pentru noi romanii . Nu e corect nici pentru competiție.. aia în liga a 3 a . Se lupta cu real Madrid... și totul pe bani publici !!

dubluv
dubluv  •  29 Aprilie 2021, 16:50
Postat de gemina pe 29 Aprilie 2021, 14:55

Arbitru pro Viitorul.

se scrie albitru, copile.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close