FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV VIDEO A găsit Hagi soluția pentru redresarea Viitorului? „Există deja conturat un proiect. Rămâne doar să salveze echipa acum!”

Viitorul traversează cel mai dificil moment de la promovarea în Liga 1. Sursă foto: fcviitorul.ro
Viitorul traversează cel mai dificil moment de la promovarea în Liga 1. Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 13:40 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 14:22

Viitorul, campioana Ligii 1 din 2017, traversează cel mai dificil moment din scurta sa istorie. După un sezon zbuciumat, echipa e pe loc de „baraj”, la patru puncte sub prima poziție care asigură salvarea.

Perioada în care Viitorul s-a abătut de la propria-i filosofie coincide cu sezonul în care Hagi are cele mai mari emoții pe care le-a trăit până acum în Liga 1. Din campioana României și echipa cu cel mai spectaculos joc, Viitorul a ajuns o formație de pluton, amenințată chiar de retrogradarea în liga secundă.

Totuși, nu toată lumea privește situația dobrogenilor cu atât de multă îngrijorare. Invitat astăzi la GSP Live, Sorin Colceag (49 de ani), antrenor care s-a ocupat în trecut de pregătirea portarilor la Academia lui Gheorghe Hagi, a explicat de ce Viitorul ar trebui să fie echipa cu cele mai puține griji dintre cele aflate în subsolul play-out-ului.

Sorin Colceag: „Există deja conturat proiectul de viitor”

„Oamenii n-au traiectorii liniare. Sunt perioade mai bune sau mai puțin bune. E un moment mai dificil, dar, din tot grupul de echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, ei (n.a - Viitorul) au conjunctura cea mai bună. La ei există deja conturat proiectul de viitor. Oricând pot crea un nou proiect cu jucători cu o calitate foarte bună. Rămâne doar să salveze echipa acum”, a spus Colceag, în direct la GSP Live. 

Colceag: „Mi se pare absolut normală colaborarea dintre Hagi și Cătălin Anghel”

„De ce s-a ajuns aici? Cred că explicațiile le-au dat cei din club. Cred că domnul Rednic a fost adus în momentul în care au încercat să mai salveze ceva. Cu dânsul și-au dat seama că ar putea ieși din acest declin, dar a avut o perioadă în care a stat departe de echipă, având și COVID. Acum se încearcă stoparea acestei căderi. 

A fost opțiunea lui Hagi de a pleca, doar dânsul poate spune de ce a plecat. Cred că niciodată nu a fost departe de echipă. Cătălin Anghel s-a format ca antrenor în preajma lui Gică și e absolut firesc ca modul în care antrenează să fie format în jurul ideilor lui Gică. Mi se pare absolut normală colaborarearea dintre cei doi”, a mai spus fostul goalkeeper. 

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Un om din interiorul lui Dinamo dezvăluie ce probleme au jucătorii: „Asta inhibă jocul”

Viitorul amenință cu neprezentarea în play-out, dacă LPF nu schimbă urgent programul: „Deținătorul drepturilor TV ne condamnă la retrogradare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Aprilie 2021, 17:32

A gasit-o!!! O ratacise magazionerul printre niste echipament de-prin 2017 cand au iesit campioni si care care era adunat pentru a fi facut cadou unor echipe de copii din Vadul Oii!!! De-acu incolo totil e floare la ureche!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează