FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIITORUL

Viitorul amenință cu neprezentarea în play-out, dacă LPF nu schimbă urgent programul: „Deținătorul drepturilor TV ne condamnă la retrogradare”

Viitorul amenință că nu se va prezenta la unul din următoarele 3 meciuri, din cauza programărilor făcute de LPF.
Viitorul amenință că nu se va prezenta la unul din următoarele 3 meciuri, din cauza programărilor făcute de LPF.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 13:56 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 14:02

Viitorul amenință că nu se va prezenta la unul din următoarele 3 meciuri, din cauza programărilor făcute de LPF. 

Viitorul este implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon. Constănțenii se consideră dezavantajați de programările făcute de LPF și lansează acuze serioase. Într-un comunicat oficial, formația patronată de Gică Hagi spune că deținătorul drepturilor TV influențează decisiv bătălia din subsol. Viitorul cere reprogramarea meciului cu Hermannstadt, de pe 5 mai. În caz contrar, trupa de la malul mării nu se va prezenta la unul dintre următoarele meciuri

Viitorul amenință că nu se prezintă în play-out

„FC Viitorul Constanța dorește să tragă un semnal de alarmă asupra modului în care s-a decis programarea meciurilor din etapele 3-6 ale play-out-ul Ligii 1, partide care în principiu vor stabili ierarhia echipelor retrogradabile și / sau participante la baraj.

 • Astfel, FC Viitorul Constanța este SINGURA echipă din play-out nevoită să dispute 4 meciuri în 10 zile, dintre care 3 partide urmând să fie în deplasare! 
 • Ca urmare a acestei programări, se încalcă orice principiu de etică și fair-play prin care fiecare echipă ar trebui să aibă șanse egale în lupta pentru obținerea punctelor puse în joc. 
 • Nu este prima dată când aceste programări dezavantajează evident formația noastră, fără a se ține cont de: 
             - Timpul necesar refacerii fizice a jucătorilor înainte și după fiecare meci în condițiile desfășurării unor meciuri într-un interval chiar mai mic de 72 de ore !!! (2 mai, ora 18.30 cu Dinamo - 5 mai ora 14.15 cu Hermannstadt, la Mediaș)
              - Distanțele foarte lungi în condițiile infrastructurii din România și de costurile ce implică aceste deplasări succesive într-un timp extrem de scurt. Preferăm să putem achita salariile în locul unor curse charter!

Prin această decizie de programare a etapelor 3-6, se avantajează și dezavantajează în același timp unele formații, astfel că deținătorii de drepturi TV se implică practic în ierarhia clasamentului Ligii 1, condamnând în fapt echipa noastră la retrogradare ! LPF este obligată la rândul ei să accepte programul impus de deținătorii drepturilor TV și, prin atitudinea ei pasivă, nu-și poate exercita prevederile statutare de a apăra drepturile cluburilor și echitatea competiției pe care o organizează. 

Atenționăm pe toți cei implicați în luarea acestor decizii că în cazul menținerii ei - programarea partidei cu Hermannstadt la data de 5 mai, ora 14.15 - clubul nostru NU se va putea prezenta la unul din aceste jocuri”, se arată în comunicatul emis de Viitorul. 

Viitorul a pregătit programul etapelor 3-6 din play-out

Viitorul amenință cu neprezentarea în play-out, dacă LPF nu schimbă urgent programul: „Deținătorul drepturilor TV ne condamnă la retrogradare”

Programul Viitorului între etapele 3 și 6:

 • 26 aprilie: Voluntari - Viitorul 
 • 29 aprilie: Poli Iași - Viitorul 
 • 2 mai: Viitorul - Dinamo 
 • 5 mai: Hermannstadt - Viitorul

VIDEO Gică Hagi, mesaj clar pentru șefii FRF: „Să fim cinstiți! Avem jucători, câte doi pe post, care pot fi chemați la echipa mare”

Citește și alte știri din play-out: 

Dinamo, Evul Mediu al fotbalului » Informații incredibile despre haosul de la club: „Aaa, nu avem nicio evidență”

Confuzie generală în play-out! Antrenorul și-a dat demisia, jucătorii vor să se antreneze, dar nu au cu cine

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (24)
valderama77
valderama77  •  27 Aprilie 2021, 07:34

Se pare ca gica popescu a uitat anul trecut cum a reactionat cand alte echipe au avut probleme similare. Asta e maestre, roata se intoarce. Pentru voi cred ca ar fi mai bine sa se faca un alt campionat. In care sa jucati doar voi cu echipa de tineret. In felul acesta o sa puteti juca dupa placul vostru.

helium
helium  •  26 Aprilie 2021, 20:27

Se întrec în glume ăștia doi, unde sunt jucătorii ăia cei mai buni, campioni? Decari, șeptari, optari, nouari, doiari, 99-oari? Ce mai scoate de la grupele de copii și juniori Mr. Hagi?

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Aprilie 2021, 18:37

Ce tupeu are clanul Becali..... ăla nu vrea un arbitru ca nu-i este subordonat, asta vrea sa joace cind vrea muschii lui ..... Nu va obligă nimeni sa participaţi la competiţie. Alţii muncesc ptr bani.....bişniţa a fost cîndva.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează