FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

O echipă din Superliga a rămas fără președinte: „Am făcut și greșeli, însă conștiința mi-e curată!”

Poli Iași a bătut campioana Farul. Foto: Imago Images
Poli Iași a bătut campioana Farul. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 10:01 / Actualizat marti, 01 august 2023 10:15

La câteva zile după ce a învins campioana, Farul Constanța, în deplasare, scor 3-1, Politehnica Iași a rămas fără președinte executiv. 

Anunțul a fost făcut chiar de președinte, Ciprian Paraschiv, pe pagina lui de facebook. 

Italienii anunță că o echipă din Serie B oferă un milion de euro pentru fotbalistul de la FCSB: „Așteaptă un răspuns de la Steaua”
FCSB
Italienii anunță că o echipă din Serie B oferă un milion de euro pentru fotbalistul de la FCSB: „Așteaptă un răspuns de la Steaua”

Poli Iași a rămas fără președinte

Iată postarea celui care a renunțat în 2020 la funcția de manager de dezvoltare al Federației Române de Fotbal pentru a se întoarce acasă, la Iași, unde a fost numit șef al executivului Politehnicii.

Declarație de dragoste 

Colaborarea mea cu Politehnica Iași din funcția de președinte executiv a ajuns la final, povestea noastră de dragoste rămâne aceeași. Am promis la momentul instalării că voi face un pas înapoi când voi simți că nu mai pot ajuta clubul inimii mele sau când prezența mea, în contexte create de alții, îi poate genera probleme: mă țin de cuvânt. 

Simt, nu știu de ce, că până și despărțirea «din acte» e doar o schimbare vremelnică. Dar, la acest moment, șterg toate minciunile care mi-au fost spuse în față, toate mizeriile și atacurile mârșave la care am fost supus. Păstrez doar amintirile frumoase. Am reușit să salvez echipa de la o retrogradare (în 2021, când Poli a retrogradat, alte persoane conduceau!), am evitat falimentul, făcând profit în an pandemic, am fost și sunt unul dintre principalii creditori ai clubului, am sprijinit lansarea a doi antrenori, Daniel Pancu și Andrei Cristea (ce nedrept au fost tratați și ei!), care sunt convins că vor ajunge mari. Și câte altele... 

Chiar dacă am regretul că puteam împlini mult mai multe dacă eram sprijinit, așa cum mi s-a promis, azi păstrez fruntea sus, cu argumente. Am făcut și greșeli, am avut încredere prea mare în anumiți oameni, însă conștiința mi-e curată! Nu am nici cel mai mic regret că am renunțat la avantaje, poziții, bani pentru cel mai frumos club din lume. Am slujit Poli cu același devotament pe care l-am avut și ca jucător. 

Le mulțumesc din inimă celor fără de care Politehnica ajungea de mult la groapa de gunoi a istoriei, suporterilor adevărați ai echipei, și îi felicit din suflet pentru zbaterile lor de a onora memoria truditorilor fotbalului local și de a păstra identitatea Poli: un adevărat simbol al Iașului. Președintele iese din scenă, dar sufletul meu rămâne aici! Te iubesc, Poli! Etern! 

- Ciprian Paraschiv, pe pagina de Facebook

Paraschiv, al cărui contract cu Poli, semnat în 2020 pe perioadă nedeterminată, s-a transformat în acest an într-un acord până pe 31 iulie, a rămas în continuare observator UEFA. 

Chiar astăzi, ieșeanul este delegatul forului european la meciul Zimbru Chișinău – Fenerbahce Istanbul, din Conference League.

O echipă din Superliga a rămas fără președinte: „Am făcut și greșeli, însă conștiința mi-e curată!”
Ciprian Paraschiv (stânga) și Daniel Pancu. Foto: Facebook

Cornel Șfaițer anunță obiectivul lui Poli Iași din acest sezon

Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer (57 de ani), s-a declarat mulțumit de modul în care echipa din Copou se prezintă sub comanda tehnicianului Leo Grozavu (55 de ani) și crede că Luis Phelipe (22), fotbalist sosit în această vară din Brazilia, de la Atletico Goianiense, poate fi surpriza acestui sezon de Superliga.

Echipa joacă bine și aici e meritul lui Leo Grozavu care face o treabă excelentă. Știam că impactul cu prima ligă va fi dur, dovadă că în primele două etape nu am adunat puncte, deși am jucat în multe momente de la egal la egal cu adversari mult mai experimentați.

Ceea ce contează este să facem cât mai multe puncte în acest prim sezon de Superliga. Echipa va câștiga în calitate în momentul când jucătorii nou-veniți, Bordeianu respectiv Ciobanu, vor aduce plusul de calitate așteptat.

Obiectivul nostru este să ne păstrăm locul în prima ligă și să încercăm să construim cea mai bună imagine posibilă”, a declarat Cornel Șfaițer, potrivit Playsport.

VIDEO. De ce a rămas Leo Grozavu la Poli Iași

Citește și:

Se laudă că are în curte „perla” din Liga 1 pe care se vor bate granzii campionatului

Panduru a anunțat echipa din Superliga pe care nu o vede la retrogradare

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  01 August 2023, 11:56

Mi-au dat lacrimile cand a scris: "sel mai frumos club din lumi." Din se lume Siprian draga,asta prapadita?

nasty1
nasty1  •  01 August 2023, 10:40

Ca la orice echipa sustinuta cu milioane de euro din bani publici, si la cei din Iasi e mancatorie mare, fiecare il sapa pe celalalt ca sa castige el cat mai mult. Din cate am mai citit in presa, in conducerea lui Poli Iasi sunt bagati doar prietenii primarului Chirica, iar Paraschiv nu-i printre ei.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  01 August 2023, 10:21

Vine nica panduru :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close