FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Se laudă că are în curte „perla” din Liga 1 pe care se vor bate granzii campionatului: „Atrage atenția imediat! Vom scoate bani buni”

Luis Phelipe (la balon) a impresionat în meciul cu Farul FOTO: Imago
Luis Phelipe (la balon) a impresionat în meciul cu Farul FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 07:41 / Actualizat marti, 01 august 2023 09:30

Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer (57 de ani), s-a declarat mulțumit de modul în care echipa din Copou se prezintă sub comanda tehnicianului Leo Grozavu (55 de ani) și crede că Luis Phelipe (22), fotbalist sosit în această vară din Brazilia, de la Atletico Goianiense, poate fi surpriza acestui sezon de Superliga. 

Poli Iași a început ezitant noua stagiune de Superliga. A cedat în prima rundă pe terenul lui CFR Cluj, 0-2, și a fost învinsă după aceea acasă de Hermannstadt, scor 1-3. Ieșenii au câștigat însă primele puncte duminică seară, când s-au impus pe terenul Farului, scor 3-1. Iar Cornel Șfaițer, președintele echipei moldovene, crede că obiectivul lui Poli, salvarea de la retrogradare, poate fi îndeplinit. 

Vasile Dîncu a dezvăluit cu ce echipă simpatizează: „Este clubul copilăriei mele”
DEZVĂLUIRE
Vasile Dîncu a dezvăluit cu ce echipă simpatizează: „Este clubul copilăriei mele”

Cornel Șfaițer anunță obiectivul lui Poli Iași din acest sezon: „Știam că impactul cu Liga 1 va fi dur”

„Echipa joacă bine și aici e meritul lui Leo Grozavu care face o treabă excelentă. Știam că impactul cu prima ligă va fi dur, dovadă că în primele două etape nu am adunat puncte, deși am jucat în multe momente de la egal la egal cu adversari mult mai experimentați.

Ceea ce contează este să facem cât mai multe puncte în acest prim sezon de Superliga. Echipa va câștiga în calitate în momentul când jucătorii nou-veniți, Bordeianu respectiv Ciobanu, vor aduce plusul de calitate așteptat.

Obiectivul nostru este să ne păstrăm locul în prima ligă și să încercăm să construim cea mai bună imagine posibilă”, a declarat Cornel Șfaițer, potrivit Playsport. 

Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași: „Luis Phelipe poate fi surpriza campionatului”

De asemenea, Cornel Șfaițer a mai precizat că speră să aibă același succes din punct de vedere financiar în urma vânzărilor lui Luis Phelipe și Carlos Jatoba așa cum a avut la FC Botoșani, pe vremea când era președinte acolo. Atunci, Olimpiu Moruțan a fost vândut la FCSB pentru 1,2 milioane de euro, în timp ce Michael Ngadeu a fost cedat la Slavia Praga, în schimbul a 1,4 milioane de euro. 

„Luis Phelipe poate fi surpriza campionatului. Este un jucător atât de talentat încât atrage atenția imediat. În vară, înainte de mercato, am discutat cu Leo Grozavu și am hotărât să greșim cât mai puțin. 

Se laudă că are în curte „perla” din Liga 1 pe care se vor bate granzii campionatului: „Atrage atenția imediat! Vom scoate bani buni”
Luis Phelipe, cu numărul 21. Foto: Facebook @ FC Politehnica Iași

Cred că am avut mână bună cu Luis Phelipe cum am avut și cu celălalt brazilian, Jatoba. Cei doi au venit la echipă în cantonamentul din Bulgaria și au fost foarte bine primiți. S-au acomodat imediat și deja se văd rezultatele – etapa trecută a înscris Jatoba din pasa lui Luis Phelipe, la Constanța lucrurile au funcționat invers, Luis Phelipe fiind marcatorul.

Este și meritul persoanei care i-a recomandat pe cei doi, prietenul meu, fostul atacant brazilian al Botosaniului în Liga a doua, Ayres Simao.

Am încredere că atât Luis Phelipe cât și Jatoba vor deveni jucători importanți pentru Poli Iași apoi vor produce sume bune pentru club.

La fel cum am reușit la Botoșani cu Moruțan și cu NGadeu sper să am același succes la Iași cu Luis Phelipe și Jatoba, a concluzionat Cornel Șfaițer, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Mihai Bordeianu, prezentat oficial la Poli Iași: „Vreau să fac lucruri bune la Iași”

Citește și: 

Lecție de bun simț » Cum arăta sectorul fanilor oaspeți după Dinamo - Sepsi

„Total nedrept, injust!” » Ovidiu Burcă a analizat ce îi lipsește lui Dinamo în startul de sezon: „Nu vreau să mă plâng, dar...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gelpri
gelpri  •  01 August 2023, 10:31

Nu e lauda, e realitate.

forzzainter
forzzainter  •  01 August 2023, 09:53

E bun rau brazilianul!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează