FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Poliţiştii vor merge la stadionul Steaua pentru a-i audia pe fotbaliştii echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2009 00:00

Poliţiştii de la IPJ Ilfov se vor deplasa, joi, la stadionul Steaua pentru a-i audia pe jucătorii echipei în legătură cu incidentul de marţi, au declarat, pentru NewsIn, oficiali ai Poliţiei Ilfov.

Jucătorii echipei Steaua au anunţat că nu pot merge la sediul instituţiei pentru a da declaraţii, motiv pentru care conducerea Poliţiei a decis ca anchetatorii să meargă personal la stadion.

Este vorba despre fotbaliştii Stelei care s-au aflat în autocar în timpul incidentului de marţi. Pantelis Kapetanos ar fi cel care îl poate recunoaşte pe atacator, au declarat, pentru NewsIn, surse din Poliţie.

12 persoane au fost audiate, marţi, în legătură cu incidentul, iar alte cinci au fost interogate în cursul zilei de miercuri. Cercul suspecţilor după audieri s-a restrâns la două persoane, care, potrivit unor surse din IJP Ilfov, ar fi suporteri Dinamo.

Autocarul echipei Steaua, care se deplasa, marţi, spre Buzău, a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti, iar fundaşul Pawel Golanski a fost rănit la cap.

Sursa: Newsin

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
werder_fan
werder_fan  •  07 Mai 2009, 11:30

ce nu l-ati scos pe cel vinovat in fata?! va plangeti atat. Iti dau un exemplu: la un meci, niste persoane din galeria celor de la Werder Bremen au scandat lozinci naziste, politia a venit imediat sa-i prinda pe cei care striga iar suporterii lor i-au predat politistilor. La noi de ce nu este posibil?!

 •  07 Mai 2009, 11:09

da ca sa vezi,pe noi pt audieri ne-au luat la sectie cu forza desi le prezentasem datele si am si vorb sa mergem la meci si sa ne vedem dupa la sectie,ca de cu datele date nu prea ai cum sa te sustragi si oamenii nu au inteles.Chiar sunt curios daca or sa-i aprenteze si pe jucatorii ca pe noi ne-au aprentat spunandu-ne ca asa este legea,chiar as vrea sa stiu daca jucatorii or sa fie amprentati,va zic nu a fost deloc placut ma simteam ca un infractor fara ca sa fiu acuzat de asta....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează