FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Polonezul Celeban laudă Liga 1: "Se joacă mult mai bine aici! Nu e nimeni ca Steaua în Polonia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 12:30

Piotr Celeban a fost transferat în vară la Vaslui şi a impresionat în prima parte a sezonului în Liga 1. Fundaşul a vorbit în presa poloneză despre România.

"Se joacă mult mai rapid în România, în plus există fotbalişti mult mai tehnici. În Polonia nu există echipe ca Steaua Bucureşti, care să aibă un asemenea brand. Interesul media pentru Steaua este enorm", a spus Celeban într-un interviu acordat în Polonia.

Celeban a abordat şi subiectul Vaslui şi spune că nu a avut probleme cu Adrian Porumboiu: "Am auzit foarte multe lucruri despre patronul echipei, dar pînă acum nu am întîmpinat vreo problemă. Banii vin de fiecare dată la timp. Oraşul este unul foarte mic, dar fanii vin de fiecare dată în număr mare la meciurile de acasă".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  01 Februarie 2013, 17:35
Postat de gazistu pe 01 Februarie 2013, 15:59

ca infrastructura si ca populatie suntem clar sub polonezi, dar ca fotbal si valoare orice echipa din romania de pe locul 1 bate pe locul 1 din polonis si tot asa ultimu loc de la noi bate ultimu loc din polonia...etc

Rationament perfect de gazist:)

harison
harison  •  01 Februarie 2013, 16:45

Acum sincer adevarul e ca Steaua are cei mai multi fani in Romania detasat de oricare alta echipa,nu iti trebuie statistici penrtu asta,oriunde mergi e plin de stelisti,o spune unu care clar nu e stelist.Oamenii pot sa tina cu ce echipa vor,e alegera lor la urma urmei.

gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2013, 15:59

ca infrastructura si ca populatie suntem clar sub polonezi, dar ca fotbal si valoare orice echipa din romania de pe locul 1 bate pe locul 1 din polonis si tot asa ultimu loc de la noi bate ultimu loc din polonia...etc

Vezi toate comentariile (12)
Comentează