FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Fotbalistul izgonit de Mangia de la Craiova iese la atac: „Era agitat, am fost șocat de reacțiile lui”

Devis Mangia
Devis Mangia

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 10:26

Acum la Dunărea Călărași, portarul Nicolai Calancea (33 de ani) susține că a fost forțat de antrenorul Devis Mangia să plece din Bănie: „M-a aşteptat la cotitură să mă scoată din poartă. Nu-i plăceau jucătorii cu personalitate, era prea agitat, am fost puţin şocat de reacţiile lui”.

Portarul Nicolai Calancea a plecat din Bănie în ianuarie 2019. Nu mai apăra din aprilie 2018, de la un 3-3 cu Viitorul, și marți seară a susținut că antrenorul de atunci al Craiovei, Devis Mangia, l-a forțat să se transfere. El a lansat acuzații grave la adresa italianului. 

Calancea îl acuză pe Mangia

„Mi-a părut rău că am plecat. Mangia a vrut să aducă alt portar fără să vadă ce pot, apoi a adus un antrenor cu portarii italian, care a făcut o pregătire prea lejeră. Am greşit şi eu că nu m-am concentrat suficient. De la meciul cu Viitorul, acel 3-3, i s-a pus pata pe mine şi nu am prea jucat. Nici în finala Cupei nu m-a băgat. M-a aşteptat la cotitură să mă scoată din poartă. Nu-i plăceau jucătorii cu personalitate, era prea agitat, am fost puţin şocat de reacţiile lui", a comentat actualul goalkeeper al Dunării Călărași într-o intervenție live la Oltenia TV. 

Calancea, gafe în serie

Adevărul e că în primul sezon cu Mangia pe bancă, moldoveanul a primit suficiente ocazii de a arăta ce poate. Bilanțul vorbește însă de la sine: 21 de apariții în campionatul 2017-2018, 22 de goluri primite. Și greșeli în meciurile importante, cu CFR Cluj (1-2), cu FCSB (2-5) și Dinamo (2-2). La Cluj are pe conștiință golul doi, iar în celelalte două partide, oltenii au încasat de fiecare dată primul gol din cauza lui. 

Inclusiv în confruntarea cu Viitorul (3-3), după care Mangia l-a degradat, Calancea a comis-o la golul prin care oaspeții au luat conducerea a doua oară pe tabelă, cu 3-2. Înlocuit ulterior între buturi cu Mitrovici, goalkeeperul moldovean a insinuat la Oltenia TV că italianul „a decis ca unii jucători să ia nişte sume enorme deşi au jucat foarte puţin".

1,04 goluri pe mecia încasat Calancea în primul sezon la Craiova cu Mangia pe bancă (2017-2018)

0 meciuria apărat Calancea în Bănie în 2018-2019, după ce Mangia l-a adus pe Mirko Pigliacelli

VIDEO / Situația la zi la cluburile din Liga 1

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Reacția lui Sorin Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea!”

Transfer de titlu în Bănie » George Ganea, „perla” lui Gheorghe Hagi, aproape de Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  21 Mai 2020, 18:14

Calancea- un portar visator ce a gresit nepermis de mult si cu care Universitatea a pierdut puncte importante.Ma mir ca mai are curajul sa vorbeasca.Sa-i fie rusine deoarece la Universitatea i s-au dat o multime de sanse sa arate ce poate dar el a gafat in unele meciuri ca un incepator Si si-a ingropat echipa.

155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  20 Mai 2020, 22:06

Mai bine TĂCEA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close