FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Portarul care așteaptă oferta de la Gigi Becali: „Normal că m-aș duce la FCSB!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 11:37

Alessandro Caparco (35 de ani), portarul Dunării Călărași, n-ar refuza o ofertă de la FCSB, ținând cont că goalkeeperii roș-albaștrilor, Andrei Vlad și Cristi Bălgrădean, s-au întrecut în gafe în ultima vreme. 

„Normal că m-aș fi dus la FCSB. Cine ar refuza FCSB? Pașcanu a refuzat? Eu m-aș fi dus. Un portar poate face greșeli într-un meci, două, dar apoi poate scoate echipa în 4-5 partide consecutive”, a declarat Caparco la TV Digi Sport. 

Portarul care așteaptă oferta de la Gigi Becali: „Normal că m-aș duce la FCSB!”

Portarul italian a retrogradat sezonul trecut cu Concordia Chiajna în Liga 2, iar apoi a fost transferat tot în liga secundă, la Dunărea Călărași. În România a mai jucat pentru Poli Iași și ASA Târgu Mureș. 

Fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a subliniat în mai multe rânduri nevoia aducerii unui al treilea goalkeeper cu experiență în lotul lui Bogdan Vintilă. 

150.000 €e cota de piață a lui Caparco

17 meciuria jucat Caparco pentru Chiajna în sezonul trecut din Liga 1

CITEȘTE ȘI:

Nimeni nu o mai suportă pe FCSB! Două ipostaze inimaginabile surprinse de fotoreporterul GSP Raed Krishan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  31 August 2019, 19:08

numai un terminat gen caparco mai merge la fcsprebee

param0unt
param0unt  •  31 August 2019, 13:17

Ce om normal la cap ar accepta sa se ducă la clona fc5b pentru a fi umilit permanent de groparul echipei și al fotbalului românesc!?? Cand ai bani din retrocedări frauduloase, te dai mare conducator de osti. E România cocoșată de un sistem ticăloșit!

fcsb_din_capatul_lui_14
fcsb_din_capatul_lui_14  •  31 August 2019, 12:35
Postat de flipkens pe 31 August 2019, 11:53

Am intrat de curiozitate să văd cine e prostul care s.ar duce la FC FCSB. Evident, e cineva de ligă secundă, aflat la final de carieră. Așa se mai explică dorința...

regele leu portar !! :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează