LIGA 1  ·  DINAMO

Portarul lui Dinamo descrie relația pe care o are cu Arsene Wenger și Ole Gunnar Soskjaer: „Nouă asta ne cerea”

Joi, 21 Februarie

Dinamo l-a transferat în această iarnă pe portarul irlandez Sean McDermott (25 de ani), care a crescut la Arsenal și a vorbit despre Arsene Wenger și Ole Gunnar Soskjaer, actualul antrenor al lui Manchester United.

„L-am întâlnit de multe ori. Îl cunosc de la 14 ani. Am fost la academia Ole Gunnar Soskjaer, care e printre cele mai bune din Norvegia. De fiecare dată când ne întâlnim, ne salutăm.

Avem conversații plăcute, e un tip de treabă. Sunt foarte fericit să-l văd la Manchester United și sper să rămână antrenor acolo, pentru că a arătat că este omul potrivit”, a povestit Sean McDermott la TV Digi Sport.

Portarul a crescut la Arsenal și chiar s-a antrenat cu echipa mare unde antrenor era Arsene Wenger: „Era foarte liniștit. Nouă ne cerea să fim noi înșine și să jucăm cu încredere. Putea să insufle jucătorilor încredere, pentru că voia să ne exprimăm liberi”.

„M-am antrenat și eu cu prima echipă și faptul că am fost în acel mediu, la Arsenal, a contribuit mult la creșterea mea. Felul în care m-au învățat și lucrurile pe care le-am deprins acolo se reflectă în mine” Sean McDermott

Citește și:

Mircea Rednic anunță transferul unui nou fotbalist: „Mâine va sosi, îl cunosc bine. Îl vom putea folosi în meciul de duminică”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
04:00 Fotbal, Copa America

Argentina - Columbia

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Hertogenbosch

Digi 2
13:00 Motocros

CM: Letonia

Eurosport 2
14:00 Ciclism

Turul Ungariei

Eurosport 2
16:45 Ciclism

Criteriul Dauphine

Eurosport
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Nottingham

Digi 2
20:00 Fotbal, Spania

Albacete - Mallorca

Digi 1
22:00 Fotbal, Copa America

Paraguay - Ecuador

Eurosport
Program TV complet

U21