FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Portarul lui Dinamo descrie relația pe care o are cu Arsene Wenger și Ole Gunnar Soskjaer: „Nouă asta ne cerea”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 19:08

Dinamo l-a transferat în această iarnă pe portarul irlandez Sean McDermott (25 de ani), care a crescut la Arsenal și a vorbit despre Arsene Wenger și Ole Gunnar Soskjaer, actualul antrenor al lui Manchester United.

„L-am întâlnit de multe ori. Îl cunosc de la 14 ani. Am fost la academia Ole Gunnar Soskjaer, care e printre cele mai bune din Norvegia. De fiecare dată când ne întâlnim, ne salutăm.

Avem conversații plăcute, e un tip de treabă. Sunt foarte fericit să-l văd la Manchester United și sper să rămână antrenor acolo, pentru că a arătat că este omul potrivit”, a povestit Sean McDermott la TV Digi Sport.

Portarul a crescut la Arsenal și chiar s-a antrenat cu echipa mare unde antrenor era Arsene Wenger: „Era foarte liniștit. Nouă ne cerea să fim noi înșine și să jucăm cu încredere. Putea să insufle jucătorilor încredere, pentru că voia să ne exprimăm liberi”.

„M-am antrenat și eu cu prima echipă și faptul că am fost în acel mediu, la Arsenal, a contribuit mult la creșterea mea. Felul în care m-au învățat și lucrurile pe care le-am deprins acolo se reflectă în mine” Sean McDermott

Citește și:

Mircea Rednic anunță transferul unui nou fotbalist: „Mâine va sosi, îl cunosc bine. Îl vom putea folosi în meciul de duminică”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează