FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL GSP

Portarul Marcel Lăzăreanu dezvăluie culisele meciului FC Bihor - Steaua 2-3 din '88: "Gaţu mi-a cerut să dau meciul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Materialul publicat în Gazeta de luni şi secvenţele video postate pe stelisti.ro l-au determinat pe Marcel Lăzăreanu să contacteze reporterul GSP pentru a oferi detalii din culisele partidei cu Steaua, din '88.
Vezi secvenţele de final de la FC Bihor - Steaua 2-3, din '88! (video)

"Mi s-a cerut să o las moale. Gaţu, pe atunci delegat din partea Stelei, care figura în organigrama lui FC Bihor, a fost unul dintre cei care mi-au spus asta" este afirmaţia şocantă a celui ajuns acum la 56 de ani.

Dezvăluirile continuă: "Înainte de a ieşi la încălzire, am fost chemat de Vulturar, secretar II de Partid pe judeţ, de Bigan, preşedinte executiv, şi de Cristi Gaţu. M-au dus într-o cămăruţă separată de la stadion şi au început să mă «prelucreze». Gaţu a deschis discuţia şi mi-a spus că nu e bine să stricăm relaţiile cu ei. Apoi, Vulturar a zis pe şleau că Steaua trebuie să aibă 3-0 la pauză şi că voi avea numai de cîştigat!".

Avocat din 1978, Lăzăreanu reproduce dialogul incredibil avut cu Gaţu, actualmente preşedinte al FR Handbal. Gaţu: "Trebuie să fie 3-0 la pauză pentru noi". Lăzăreanu: "Care noi, tov. Gaţu? Bihor sau Steaua?". Gaţu: "Noi, Steaua!".

După 10 minute, Lăzăreanu a plecat, fără să accepte. "Pe tunelul de la vestiare, steliştii mă luau tare: «Faci pe nebunul, da? N-ai vrut 0-3? 7 vă dăm!». Era Lăcătuş, era şi Silviu Lung acolo. Cînd Costică «Vîlcea» a dictat acel penalty aberant, am fugit şi l-am întrebat de ce face asta. Mi-a răspuns: «Eşti nebun? Vrei să ne împuşte ăştia?!»", a încheiat el.

"La finalul acelui campionat, am fost dat afară. Cu Steaua mi s-a hotărît sentinţa"
Marcel Lăzăreanu

"Nu vreau să comentez mai multe, dar nu am fost în nici o cămăruţă cu Lăzăreanu! Ce, s-a sclerozat?!"
Cristian Gaţu

Show la "Culise"
Diseară, la 22:15, pe GSP TV, emisiunea moderată de Dan Udrea va dezbate pe marginea subiectului şi va prezenta imaginile descoperite recent şi publicate pe stelisti.ro. Arbitrul Gheorghe Constantin va intra în direct şi îşi va spune punctul de vedere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
 •  15 Mai 2010, 10:26

Ghidul complet al evenimentelor din Bucuresti. Evenimente-Bucuresti.r.o

albusibiu
albusibiu  •  13 Mai 2010, 18:27
Postat de sundancekid pe 12 Mai 2010, 11:17

Nu te mai ascunde lasule dupa avatarul cu craiova !!! Te stiu bine ..esti Albu Sibiu si daca esti onest cu tine insuti recunoaste tzzaranoiule !!!

Tu chiar ai o problema baiete. Iar daca problema ta este cumva cu mine, te invit s-o rezolvam, ca intre barbati.

 •  13 Mai 2010, 09:20

Desfiintati urgent Steaua, clubul-mafiot inca de la infiintare, care exista doar prin dictatura si compromisuri !

Vezi toate comentariile (60)
Comentează