FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Portretul ucigaşului de campionate » Procentajul de jocuri distruse e imens: 34 la sută!

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 00:01

CFR - FCSB este doar ultimul din seria interminabilă de meciuri făcute praf de Ovidiu Haţegan, iar analiza GSP arată că în precedenţii 5 ani a influenţat peste o treime din jocurile la care a oficiat în Liga 1, 32 din 94.

Bun pe plan internaţional, dezastruos pe plan intern. Acesta este, pe scurt, Ovidiu Haţegan, cel mai bine plasat arbitru român în ierarhiile UEFA. CFR - FCSB, derby-ul din play-off, a fost încă o dovadă că "centralul" arădean este unul dintre arbitrii români cu cea mai mare influenţă negativă în stabilirea rezultatelor şi poate chiar a ierarhiilor finale în Liga 1.

Două din cele trei CFR - FCSB viciate!

A făcut praf şi acest meci, cu erori flagrante care au dezavantajat ambele formaţii. Și nu e prima dată, e chiar al doilea CFR - FCSB distrus în același sezon, astfel că viciază, practic, două dintre "finalele" din 2017-2018. În turul sezonului regulat, tot în Gruia, Haţegan a avut la fel de multe probleme şi tot cu decizii şi pro, şi contra ambelor combatante!

Gazeta Sporturilor a analizat meci cu meci toate cele aproape 100 de confruntări la care Haţegan a fost delegat în ultimii 5 ani în Liga 1. Procentajul de jocuri distruse e imens. De 34 la sută!!!

Câte greșeli are "centralul" doar în actualul sezon, de câte ori a ajutat-o pe CFR Cluj în ultimii 4 ani și o analiză detaliată a erorilor fiecărui sezon în parte, în ediția tipărită. Poți răsfoi Gazeta Sporturilor și online, aici.

 ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Badea a adus cumpărător din Orient! "Vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!"

Becali începe negocierile cu Budescu!

Cel mai dramatic scenariu posibil: am putea avea baraj pentru titlu!

Cum s-a schimbat Dorin Rotariu după un an în Belgia și ce planuri are: "Vreau să fiu un rege al junglei!"

Viitorul are viitor și fără Gică Hagi. Cine e favorit să-i ia locul "Regelui"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
blocatu
blocatu  •  21 Martie 2018, 04:23
Postat de cluj_cluj pe 20 Martie 2018, 06:00

Am auzit si eu ca give me five are voiecsa faca henturi in careu si nu secda penalty. Nu stia hategan si a gresut :)))))

unora le e greu sa fie obiectivi! eu nu am zis ca Hategan a dezavantajat fcsb sau cfr, am zis ca a facut praf meciul cu decizii neinspirate luate impotriva ambelor echipe! ca voi vreti sa vedeti doar ce a dat impotriva cfr, e problema voastra! il urati pe becali probabil,mai mult decat va iubiti echipa! pe *** ala *** de 300 de kile in viu, rumen in obrajori,Muresan, care iese din insolventa cu banii furati ai *** fugit prin Ungaria nu il vedeti! ala e bun, ce sa zic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Martie 2018, 21:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Martie 2018, 21:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close