FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 4-0

Portughezii fac legea! » S-a declanşat numărătoarea inversă pentru Rednic în Gruia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 21:55

Lusitanii nu-l mai înghit pe ”Puriu” după ce i-a ameninţat cu excluderea din lot


La nici două luni de la instalarea sa pe banca tehnică a fostei campioane, Mircea Rednic a pierdut prima bătălie cu vestiarul. Jucătorii sînt nemulţumiţi de metodele "Puriului" şi mai ales de ameninţările venite din partea acestuia după primele jocuri din Liga 1. Totul a culminat cu ruşinea de la Vaslui, cînd Rednic a sesizat lipsa de reacţie a unor titulari, părăsind nervos stadionul chiar la pauză.

"Vestiarul s-a revoltat, iar portughezii au fost cei mai iritaţi de desele acuze ale lui Rednic. În plus, cei abia veniţi au fost forţaţi să joace, iar Kapetanos a plătit cu postul după ce a întrebat despre cauzele pentru care nu e titular", au povestit surse autorizate.

Tehnicianul nu şi-a sfiit să-şi critice elevii chiar din cantonamentul din Austria, iar declaraţiile sale au fost greu digerate de lusitanii din lot: "Sînt unii care ar trebui, poate, să mai schimbe aerul, sînt de prea mult timp la CFR. Am nevoie de feţe noi, de oameni ambiţioşi, nu de blazaţi".

Fără variante viabile după doar 3 runde de campionat, conducerea a ieşit cu declaraţii de susţinere la adresa lui "Puriului". Dar asta a fost practica obişnuită în Gruia, după care, la scurt timp, antrenorul era schimbat! "E o stare de teamă în ceea ce priveşte eşecul. Nu pun presiune, chiar dacă ratăm titlul. Construim o echipă relativ tînără, în anii următori ne putem lupta pentru toate trofeele, cu Mircea Rednic în frunte. A cîştigat campionatul cu două echipe diferite, a avut succes şi în străinătate", a spus Paszkany la Fanatik Show.


250.000 de euro e salariul anual plătit de Paszkany lui Rednic, suma urmînd să se dubleze în cazul în care ia titlul şi echipa ajunge în grupele Ligii

5 portughezi are CFR în lot: Felgueiras, Cadu, Camora, Rui Pedro şi Brandao

Uhrin a plătit
Precedentul conflict iscat între vestiar şi antrenor a avut loc în mandatul lui Dusan Uhrin jr. la CFR, în iarna lui 2009. Cehul a fost intransigent cu jucătorii, iar Cadu a luat primul atitudine. S-a plîns conducerii că tehnicianul nu e potrivit stilului latin al echipei, iar şefii din Gruia l-au demis după o victorie clară, 3-0, culmea, chiar cu FC Vaslui!


"Pe jucători este o presiune care nu a fost gestionată pozitiv, iar pe unii mai vechi, vîrsta nu îi iartă, au avut un randament scăzut"
Arpad Paszkany, Fanatik Show

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
makedon
makedon  •  08 August 2013, 08:55

Iar in atac lipsesc mijlocasi de creatie cu pase decisive catre atacanti, in loc de Obiora trebuie unul mult mai bun.

makedon
makedon  •  08 August 2013, 08:46

Deci dupa meciul cu Vaslui este clar ca Stanciouiu nu-i portar, Sepsi nu poate juca titular, iar Cadu s-a imbatrinit, astfel impreuna cu Piccolo sunt prea lenti.

albusibiu
albusibiu  •  07 August 2013, 17:13
Postat de vaalah pe 07 August 2013, 10:13

Cele mai multe galeti mai tziganusule penticostal la tine în Sibiu și Cluj le-a dat Ciuma Portocalie și prietenul lui Harpi , Boc . Nu ai rușine magraoane . Stim ca esti pocait penticostal rom neam cu Regele Cioaba din Sibiu . De ce nu spui de angajamentul public al lui Cioaba prezentat în media ca toți romii penticostali ca tine din Ardeal sa voteze acum cu EBA ?

Aoleu, dar a fi penticostal ar putea fi ceva jenant, Paraschivo? Asa a zis popa, asa-i? :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează