FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DIN RIO MAIOR (PORTUGALIA)

Porumbelul

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2008 00:00

Rednic a fost impresionat ieri de forma fizică a lui Pancu

Daniel Pancu şi Mircea Rednic s-au reîntîlnit ieri dimineaţă. Fotbalistul ajusese de miercuri noapte în cantonamentul de la Rio Maior, iar dimineaţă a ieşit pe teren pentru un scurt antrenament. Tehnicianul l-a aşteptat afară. "Daniel a jucat pînă de curînd, cred că va avea nevoie numai de 3-4 zile de pregătire pînă să ajungă la nivelul colegilor lui. Asta pentru că în ultimele 5 zile n-a mai făcut nimic. Dar nu-mi fac probleme din punctul ăsta de vedere".

"Puriul" a stabilit şi meciul în care Pancu îşi va face redebutul pentru giuleşteni. E vorba de ultimul amical al turneului lusitan, cel cu Naval, formaţie din prima ligă portugheză, programat pe 30 ianuarie. Pancone a ieşit după aceea din hotel şi a urmat un dialog între el şi Rednic înainte de startul şedinţei de pregătire, care a conţinut stretching şi alergări uşoare. Actualul antrenor din Grant, care a jucat un sezon la Bursaspor, imediat după Revoluţie, a adus vorba şi despre fotbalul din Turcia şi ultima formaţie pentru care a evoluat Pancu.

Rednic: Ia uite ce bine arăţi, mai bine decît atunci cînd ne-am văzut ultima oară! Parcă eu eram cu Dinamo la Quattro Staggioni şi erai şi tu acolo. Aşa ne-am întîlnit, nu? Ce fizic ai acum, parcă eşti un porumbel!
Pancu: Da. Adevărul e că mă simt cam obosit un pic acum. Şi nu e vorba de drum, chiar dacă am ajuns tîrziu în noapte în Portugalia. Cred că mai mult m-a obosit tevatura din ultimele zile.

Rednic: Pe la Bursa ce mai e? Ce s-a schimbat din '90 pînă acum?
Pancu: S-au schimbat multe, au făcut autostrăzi, au investit mult. Iar baza de pregătire a clubului e una dintre cele mai tari din Turcia!

Imediat, au ieşit din hotel Coman şi preparatorul fizic Marius Gogălniceanu, alături de care Pancu a făcut primul antrenament de la revenirea la Rapid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează