FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Porumboiu acuză dur arbitrajul: "Augustus a fost dirijat astăzi, am fost tentat să retrag echipa de pe teren"

Jucătorii vasluieni protestează la penalty-ul acordat de Constantin
Jucătorii vasluieni protestează la penalty-ul acordat de Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 00:44

Adrian Porumboiu a acuzat dur arbitrajul lui Augustus Constantin la partida CFR Cluj - FC Vaslui (2-0), spunînd că centralul a fost dirijat de ardeleni şi echipa sa nu ar fi pierdut niciodată dacă arbitrul ar fi fost corect.

"Ce să mai spun de arbitraj: Wesley a avut un gol perfect valabil, iar penalty-ul lor nu se dădea nici în curtea şcolii. Constantin era ud în pantaloni că nu ieşeau ordinele. E imposibil să joci în asemenea condiţii. N-am ce să le spun băieţilor, Augustus a demonstrat că n-are ce căuta în arbitraj. E o nulitate ca arbitru. De mult n-am mai văzut aşa ceva, dar mă aşteptam. Cupele alea de le ia CFR-ul sînt putrezite, sînt pline de mizerii. Sper să iasă odată şi-odată la iveală murdăriile acestea pe care le fac blatiştii de la Cluj.

Augustus nu e slab, a fost dirijat ca să fie slab. Dacă nu era arbitrajul ăsta, şi două zile dacă jucam nu aveau cum să ne bată. Am fost tentat la un moment dat să le cer antrenorilor să scot echipa de pe teren. Dar ştiam că vom fi penalizaţi şi mai rău şi nu am vrut să le fac rău jucătorilor", a spus Adrian Porumboiu la GSPTV.

CFR Cluj - Vaslui s-a terminat 2-0. Au marcat Cadu, din penalty, şi Weldon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
zadkiel
zadkiel  •  20 Septembrie 2011, 11:54

Am urmarit meciul cu mare atentie. In prima repriza arbitrajul a fost perfect. In repriza a doua parca au venit de la cabine alti arbitrii. La golul vasluiului anulat, erau in care doi aparatori clujeni si in afara careului brazilianul Wesley, INTRE EI ERA DUNGA CAREULUI DE 16 m! Era imposibil ca sa faci o eroare? A fost furt ordinar! La penalti NU A FOST NICI MACAR CONTACT. Cat de prost sa fi ca fluieri penalti la asa ceva? BANII S-AU DAT LA PAUZA SI PROCURORII TREBUIAU SA-L OPREASCA PE AUGUSTUS SA-I PERCHEZITIONEZE MASINA! Arpad Paskany are avere numai din afaceri de coruptie cu statul, adica din banii furati de la poporul roman! Porumboiu nu are afaceri cu statul!

zadkiel
zadkiel  •  20 Septembrie 2011, 11:13
Postat de dharam pe 20 Septembrie 2011, 11:05

ce de fustrati :))...Porumboiu si cand castiga la furat arbitrii :))...zicea ca puta fi mai bine :-p

Echipa de tineri horthisti ai UDMR platita sa posteze zilnic mesaje anti-romanesti, este la datorie! CFR CLUJ=ECHIPA FINANTATA DIN CORUPTIA LA INALT NIVEL PDL-UDMR! Ce au facut sarbii cu bosniacii a fost o gluma fata de ce o sa va dam noi!

dharam
dharam  •  20 Septembrie 2011, 11:05
Postat de dharam pe 20 Septembrie 2011, 11:05

ce de fustrati :))...Porumboiu si cand castiga la furat arbitrii :))...zicea ca puta fi mai bine :-p

putea*

Vezi toate comentariile (76)
Comentează