FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Porumboiu: "Am întîlnit o echipă surprinzător de subţirică, era păcat să n-o batem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 22:58

Prezent în această seară în Ghencea, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, spune că echipa lui a profitat de slăbiciunile Stelei şi a cîştigat pe merit (1-0).

"Trei puncte importante. A fost un arbitraj perfect, nimeni n-are ce să comenteze. Gigi mi-a spus ca nu cumva să plec înainte de finalul meciului, iar eu i-am răspuns că e valabil şi pentru el. Am întîlnit o Steaua surprinzător de subţirică, ar fi fost păcat să nu exploatăm slăbiciunile ei", a declarat Porumboiu la Meciul Zilei de pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
bogdan1407
bogdan1407  •  21 Aprilie 2012, 12:20
Postat de yaky pe 21 Aprilie 2012, 08:24

Steaua e o echipa mediocra. Toata ziua o ridica-n slavi televiziunile de sport, pline de "specialisti". Doar o masa de stupizi poate sa creada ca asta e vreo mare echipa. Daca nu v-ar spala creierele astia cu ziarele lor "pertinente" poate ati vedea si voi realitatea. E chiar asa de greu?

corect. si cand vezi titluri si declaratii gen: steaua tiki taka. steaua are sanse la titlu... dupa un meci cu sportu sau otelu.... :))

misucfr
misucfr  •  21 Aprilie 2012, 10:35

Cum este mica ! Uitati-va la Sport.ro, GSP... cum il ridica in slavi pe paranoic !!!

chiramihai
chiramihai  •  21 Aprilie 2012, 08:31

Pai cum sa nu fie subtirica cand ciobanul a vandut toti mieii de paste ?!!! Si mai zicea ca el va fi pe primul loc de Paste :))))))))) El Satana ......credea ca merge la muntele Atos si pupa icoane ca si Generalul senator si gata .....ajunge acolo sus :)))))) Bietul ignorant :))))) Mi mila de el :)))))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează