FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA - FC VASLUI 1-0

Porumboiu ameninţă după înfrîngerea cu Astra: "Retrag echipa din campionat"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 23:27

Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului la finalul meciului cu Astra Ploieşti (0-1) şi a ameninţat că-şi va retrage echipa din campionat din cauza arbitrajelor părtinitoare.

Cum era de aşteptat, principala ţintă a lui Porumboiu la finalul meciului de la Ploieşti, a fost arbitrul Ovidiu Haţegan, acuzat că a închisochii la douăe penalty-uri pentru echipa sa.

"O să retrag echipa din campionat, nu mai are nici un rost să continui pentru că sînt luat la mişto de această breaslă a arbitrilor. Am avut două penaltyuri clare, Hategan ăsta are increngături vechi, pe unde mă prinde mă execută.

Nici mama DNA-ului nu le mai poate face nimic ăstora, tocmai de asta retrag echipa, ca să rămînă să joace Haţegan şi toată tagma asta a lui, care pînă la urmă decide cine e campioană", a spus Adrian Porumboiu pentru gsp.ro la finalul meciului.

Astra - FC Vaslui s-a terminat 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Ţigănaşu după o gafă incredibilă a portarului Cerniauskas. Vezi aici FOTO de la gol!

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (44)
bozgor
bozgor  •  25 Octombrie 2011, 17:48

ce vina are arbitrul ca ala a scapat mingea printre maini si rprintre picioare? vax porumboiu est pe drumul lui jiji

infos
infos  •  25 Octombrie 2011, 17:24
Postat de azplayer pe 24 Octombrie 2011, 22:08

hahaha...singura echipa condusa de o brigada intreaga de arbitri se plange de arbitraj,tocmai ei care apar in stenograme comandand arbitri,el..fratele lui Craciunescu !?! cum spunea cineva: de ce n-a retras-o dupa ce i-a furat pe Dinamo ???

pentru ca pe Dinamo i-o batut de le-o sunat apa in cap si tot odata le-o tras o palma cum le-o cam da an de an, asa ca "MIAU"!

soron
soron  •  25 Octombrie 2011, 01:47

nu ai curaj!!!!!! doar gura este de tine

Vezi toate comentariile (44)
Comentează